Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Παναιτωλικός- ΑΟΚ 0-0: Χρυσός βαθμός με άμυνα μπετόν

Παναιτωλικός- ΑΟΚ 0-0: Χρυσός βαθμός με άμυνα μπετόν

Ο ΑΟΚ δε δυσκολεύτηκε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο Αγρίνιο, με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Παρουσίασε μια απροσπέλαστη αμυντική γραμμή και κινδύνεψε ελάχιστα η εστία του Μάνου Αποστολίδη.
Ο Παναιτωλικός μπλοκαρίστηκε και δεν κατάφερε να απειλήσει άμεσα. Δε μπόρεσε να δημιουργήσει ούτε μια κλασσική ευκαιρία. Ο ΑΟΚ προσπάθησε με τις αντεπιθέσεις να φανεί επικίνδυνος και στα πρώτα 45 λεπτά, είχε μια δυο καλές φάσεις, χωρίς όμως να χάσει την κλασσική ευκαιρία.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος αιφνιδίασε παίζοντας με 3 αμυντικούς μέσους. Πιο συγκεκριμένα παρέταξε την ομάδα με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη, δεξιά στην άμυνα τον Παγώνη, αριστερά τον Καλαγκάνη. Δυο στόπερ ο Μαραγκός και ο Τριποτσέρης.
Στη μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν για πρώτη φορά μαζί ο Τάσιτς, ο Κοτίτσας και ο Ντουτσαρίδης. Πλάγια στην μεσοεπιθετική γραμμή έπαιξαν ο Ουσμάν Μπάρι με τον Ντος Σάντος. Στην επίθεση ο Εν
Ντιαγιέ.
Αυτή η τακτική είχε στόχο να κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Αποστολίδη και μάλλον πέτυχε. Η ομάδα του Αγρινίου προσπάθησε να πιέσει αλλά ελάχιστες φορές πάτησε περιοχή. Το όπλο του ΑΟΚ που είναι η καλή αμυντική γραμμή και πάλι λειτούργησε μια χαρά. Ειδικά στην επανάληψη που προσπάθησε να πιέσει η ομάδα του Αγρινίου.
Όσο πάντως πλησίαζε προς το τέλος η αναμέτρηση, φαινόταν ότι με τίποτα δε θα δεχόταν γκολ ο ΑΟΚ. Μάλιστα οι γηπεδούχοι εκνευρίστηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Το παιχνίδι γενικά ήταν μέτριο ποιοτικά. Δεν είχε πολλές φάσεις και πήγε στη δύναμη.
Το φιλμ του αγώνα
4` Ο Ντος Σάντος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
26` Σε αντεπίθεση ο Ουσμάν Μπάρι έπιασε το σουτ, η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε άουτ.
40` Κόρνερ Σίσιτς κεφαλιά Μελισσά άουτ.
47` Σουτ Σίσιτς από το ύψος της περιοχής, εξαιρετική απόκρουση του Αποστολίδη σε κόρνερ. Η καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους.
56` Σουτ Σφακιανάκη, μπλοκάρει εύκολα ο Αποστολίδης.
75` Σέντρα Μπελόν, κεφαλιά του Μπόγιοβιτς μπλοκάρει ο Αποστολίδης.
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Αραμπατζής, Γκόλιας, Κούσας, Μελισσάς, Σφακιανάκης 77` Τζούνιορ, Ιορδανίδης 57` Γιάνεφ, Μπελόν, Σίσιτς, Καμαρά 51` Πασάς, Μπόγιοβιτς.
ΑΟΚ: Αποστολίδης, Παγώνης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Κοτίτσας, Τάσιτς 81` Μπρατσιάνη, Ντουτσαρίδης, Ουσμάν Μπάρι, Εν Ντιαγιέ 92` Κάργας, Ντος Σάντος 66` Ντόσης.
Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου