Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Nέος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο Απ.Τζιτζικώστας

Νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά από σχετική ψηφοφορία της παράταξης της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Ο κ. Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους εναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.
«Η Κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν», δήλωσε με αφορμή την εκλογή του ο νέος περιφερειάρχης, διαβεβαιώνοντας ότι «ενωμένοι θα
δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας».
Πριν την εκλογή του νέου περιφερειάρχη,κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της παράταξης του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης άφησε αιχμές εναντίον της ΝΔ και του Απόστολου Τζιτζικώστα.
Ο κ. Ψωμιάδης έκανε λόγο για «προδοσία» και «αχαριστία» τη ΝΔ απέναντι του λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπέρ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια, καταλόγισε «αλαζονεία» .
Ειπε ακόμη, ότι ο ίδιος είχε το δικαίωμα να ορίσει ως διάδοχο του στην περιφέρεια τον αδελφό του Διονύση Ψωμιάδη.
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δεν απάντησε στις αιχμές Ψωμιάδη και τάχθηκε υπέρ της ενότητας της παράταξης την οποία όπως ειπε «θέλει να υπηρετήσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου