Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

I love Alexis

 
Αγαπητοί Σύντροφοι, επειδή ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται, και ταυτόχρονα θέλω να συνεχίσω να είμαι ειλικρινής μαζί σας, χωρίς να νοιάζομαι αν θα γίνομαι...
ευχάριστος ή δυσάρεστος, θέλω να σας ενημερώσω για την νέο έρωτα που γεννιέται μεταξύ εμού, του γερμανοτσολιά, μνημονιακού, δωσίλογου, κομματόσκυλου της δεξιάς Μπετόβλακα και του Αλέξη Τσίπρα...

Για να το ξεκαθαρίσουμε όμως, δεν έχω αλλάξει άποψη ούτε στο ελάχιστο, για τον τρόπο που βλέπω το μνημόνιο, την τρόϊκα, τον Σόιμπλε, το ΔΝΤ, τη στρατηγική συνεργασία με το Ισραήλ, την σχέση μας με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, τις καταλήψεις δημοσίων κτηρίων, τους μπαχαλάκιδες και την τρομοκρατία, τις σχέσεις με την Τουρκία και τα Σκόπια 


Συνεχίζω αταλάντευτα να πιστεύω στην δυναμική των νοικοκυραίων, στην δυναμική της ελεύθερης οικονομίας, στον περιορισμό του δημοσίου τομέα.

Ο μικρός Αλέξης δείχνει να μεγαλώνει, και φαίνεται να προσπαθεί να κάνει ανοίγματα στη λογική και στον ρεαλισμό. 


Οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι έγιναν αξιόπιστοι συνομιλητές, το ΔΝΤ από διεθνής τοκογλύφοι μετατράπηκαν σε δανειστές της χώρας, ο Σόϊμπλε από κουτσός δυνάστης της Ελλάδας μετατράπηκε και αυτός σε αξιόπιστο συνομιλητή, οι υπογραφές στο μνημόνιο τελικά δεν θα σκιστούν, και τα χέρια του Σιμόν Πέρες δεν είναι πλέον αιματοβαμμένα, αφού προφανώς τα έπλυνε με το νέο σαπούνι που κάνει δώρο η Κουμουνδούρου. 

Η Αργεντινή από παράδειγμα προς μίμηση έγινε παράδειγμα προς αποφυγή, οι προσλήψεις στο δημόσιο έγιναν συμμάζεμα του δημοσίου τομέα και η επαναφορά μισθών και συντάξεων στο επίπεδα του 2009 μετατέθηκε για την Δευτέρα Παρουσία.

Το ερώτημα όμως είναι ποιος είναι ο πραγματικός ΣΥΡΙΖΑ. Ποια πολιτική θα ακολουθήσει εάν γίνει κυβέρνηση; θα ακολουθήσει αυτά που λέει στο εξωτερικό ή αυτά που λέει στο εσωτερικό;

Δυστυχώς δεν θα ακολουθήσει καμία από τις δύο αυτές πολιτικές. Ο σκληρός πυρήνας της κομματικής ηγεσίας δεν είναι τίποτα παραπάνω από Σταλινικούς ντυμένους με το προσωπείο του Δημοκράτη. 


Όπως τώρα προσπαθούν να φορέσουν την μάσκα του νοικοκύρη και του σοβαρού, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο φορούσαν την μάσκα του οικολόγου, του δεν πληρώνω, του κουλτουριάρη, του καταληψία, του αγανακτισμένου, του προοδευτικού και όποια άλλη μάσκα θεωρούσαν ότι τους βόλευε.

Στην πραγματικότητα όμως από έφηβοι ήταν γραμμένοι στην ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Νεολαία Ελλάδος, και ινδάλματά τους είναι ο Στάλιν και ο Πολ Ποτ. 


Σε οποιοδήποτε χώρο κυριάρχησαν, η δημοκρατία εξαφανίστηκε και στην θέση ήρθε ο φασισμός. Οι μοναδικοί χώροι στην Ελλάδα που κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα οποιουδήποτε εκφράζει διαφορετικές απόψεις είναι τα πανεπιστήμια και οι καταλήψεις κτηρίων, χώροι στους οποίους την διαχείριση την είχε η Αριστερά. 

Τουλάχιστον η ηγεσία του ΚΚΕ είναι ειλικρινής. Ποτέ δεν ήσουν νοικοκύρης Αλέξη και ποτέ δεν πρόκειται να γίνεις! 

Ούτε εσύ , ούτε ο Λαφαζάνης ούτε ο Στρατούλης ούτε ο Τατσόπουλος ούτε ο αναρχικός Διαμαντόπουλος, είστε ή μπορείτε να γίνεται νοικοκυραίοι γιατί μισείς το κράτος, μισείς τους θεσμούς , μισείς την εκκλησία, μισείς τον στρατό, μισείς την δημοκρατία.



 

loutrakiblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου