Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Γκάφα για ρεκόρ... Γκίνες στις κυπριακές εκλογές Υποψήφιος χρησιμοποίησε χωρίς άδεια το λογότυπο των βραβείων Guinness – Άχρηστα 575.000 ψηφοδέλτια !

Γκάφα για ρεκόρ... Γκίνες στις κυπριακές εκλογέςΆχρηστα είναι 575.000 ψηφοδέλτια που εκτυπώθηκαν για τις προεδρικές εκλογές της 17ης Φεβρουαρίου, καθώς ο ανεξάρτητος υποψήφιος από την Πάφο Ανδρέας Ευστρατίου χρησιμοποίησε ως έμβλημα το κατοχυρωμένο λογότυπο της εταιρείας Guinness World Records.
Ο Ευστρατίου είναι κάτοχος ρεκόρ Γκίνες από το 2007, όταν κατασκεύασε την μακρύτερη ουρά νυφικού, μήκους 1.362 μέτρων, όμως δεν έχει λάβει άδεια από την εταιρεία των ρεκόρ Guinness για χρήση του λογοτύπου της στα
ψηφοδέλτιά του, κι έτσι θα πρέπει πλέον τα ψηφοδέλτια αυτά να τυπωθούν εκ νέου, και το συνολικό κόστος μπορεί να φτάσει ακόμα και τις 60.000 ευρώ, ενώ ο ίδιος ο ανεξάρτητος υποψήφιος φέρεται να αρνείται να καλύψει το ποσό αυτό.
Σύμφωνα με την υπηρεσία Εκλογών, ο Ευστρατίου είχε χρησιμοποιήσει το έμβλημα της εταιρείας Γκίνες στα ψηφοδέλτια των προεδρικών εκλογών του 2008, των ευρωεκλογών του 2009, των βουλευτικών και των δημοτικών του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου