Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση των Νέων

1ypoyrgeio paideias 250 173
 Παρουσιάστηκε σήμερα το «Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» από τον υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση, τον υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστή Χατζηδάκη, τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο και τον υφυπουργό Εργασίας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο.
Στην παρουσίαση τοποθετήθηκαν επί των 20 συνολικά δράσεων του Σχεδίου, η γενική γραμματέας
Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας κ. Άννα Δαλλαπόρτα, ο γενικός γραμματέας Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γιαννούσης και ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Πόρων του υπουργείου Παιδείας κ. Ευάγγελος Ζαχαράκης.
Παρέστησαν, επίσης, η γενική γραμματέας Εργασίας κ. Άννα Στρατινάκη, ο γενικός γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Παναγιώτης Κοκκόρης, η γενική γραμματέας Πρόνοιας κ. Έφη Μπέκου, ο ειδικός γραμματέας ΣΕΠΕ κ. Μιχάλης Κανδαράκης, η γενική γραμματέας Δια Βίου Μάθησης κ. Ελένη Καρατζόλα, ο διοικητής του ΟΑΕΔ κ. Ηλίας Κικίλιας καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των τριών υπουργείων.
Για τις ομιλίες των τριών υπουργών πατήστε εδώ.
Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου