Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Δεν εμφανίσθηκε στην σημερινή προπόνηση ο ΜΟΚΑΚΕ

Δεν εμφανίσθηκε στην σημερινή προπόνηση ο ΜΟΚΑΚΕ
Έλληνας αμυντικός μέσος στη θέση του Ντιέ
Από την Τετάρτη το βράδυ υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον ΑΟΚ. Έγιναν προσπάθειες να βρεθούν λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Το σίγουρο είναι ότι οι πληρωμές θα αργήσουν ακόμη περισσότερες μέρες. Πάντως βρέθηκαν χρήματα για το ταξίδι στα Μέγαρα αλλά και για την ασφαλιστική ενημερότητα. Επίσης είναι σίγουρο ότι γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί ένας αμυντικός μέσος που θα παίξει αμέσως με τον Βύζαντα. Κάποιες πληροφορίες έλεγαν ότι ήδη έχει εντοπιστεί και ότι έχει θητεία στη Σουπερ Λιγκ. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως από τα χρήματα που υπάρχουν για να γίνει αυτή η μεταγραφή, όταν μάλιστα οι
δυσκολίες είναι γνωστές.
*Βγαίνει δελτίο στο Εν Ντιαγιέ
Είναι σίγουρο ότι ο Εν Ντιαγιέ θα παίξει κανονικά στο παιχνίδι με τον Βύζαντα Μεγάρων.
Ο ΑΟΚ εξασφάλισε ασφαλιστική ενημερότητα και θα βγει κανονικά δελτίο στον ποδοσφαιριστή που είναι από το καλοκαίρι στην Καβάλα, χωρίς να έχει παίξει σε επίσημο παιχνίδι. Αυτό είναι μια καλή είδηση, στις τελευταίες μέρες όπου τα νέα δεν είναι καθόλου ευχάριστα, όσον αφορά το οικονομικό.
*Δεν εμφανίστηκε σήμερα ο Μοκάκε
Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση του ΑΟΚ, ο Μοκάκε. Αντίθετα ο Ενσαλίβα ήταν στο γήπεδο όμως δεν προπονήθηκε λόγω τραυματισμού.
Σήμερα αναμένεται ο Μοκάκε, αλλά και πάλι αυτό δε μπορεί να το πει κανείς με σιγουριά. Αποτελεί ένα ερωτηματικό. Μακάρι να έρθει.
Οι υπόλοιποι εκτός του Ντιέ που αποτελεί παρελθόν, προπονήθηκαν κανονικά το πρωί. Οι παίκτες είναι σίγουρο ότι δε θα πληρωθούν μέχρι το ματς με τον Βύζαντα. Υπολογίζεται ότι οι πληρωμές θα γίνουν στις 15 με 20 Ιανουαρίου. Θα καθυστερήσουν περισσότερο. Το καλό είναι ότι υπάρχει καλή διάθεση από τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν λίγο ακόμη.
Στις προπονήσεις εξακολουθεί να συμμετέχει ο 21χρονος Ουσμάν που δείχνει καλά στοιχεία. Η απόφαση για το αν αποκτηθεί θα παρθεί μάλλον μετά το ματς με τον Βύζαντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου