Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έσφαξε όλη την οικογένειά του στο Κοτζάελι


Fonoi oikogeneia-1-NAI


Ο 7χρονος Γκιοκντενίζ Γκενίς 6 μέρες δεν πήγε στο δημοτικό σχολείο στο Ίζμιτ του Κοτζάελι. Όταν οι φίλοι του είπαν πως δεν τον είδαν καθόλου, ο δάσκαλος ενημέρωσε σχετικά την αστυνομία.
Η αστυνομία πήγε στην είσοδο του σπιτιού όπου μένει ο Γκιοκντενίζ και η οικογένεια του, στη συνοικία Κοτζάτεπε. Όταν παρά το ότι χτύπησαν πολλές φορές το κουδούνι, η πόρτα δεν άνοιξε, κάλεσαν κλειδαρά και όταν με την βοήθεια του μπήκαν μέσα, βρήκαν τα πτώματα της Αϊσέλ Γκενίς (36), του Γκιοκντενίζ (6), του Γκιορκέμ (5) και της 2
μηνών Αϊσιμέ Γκενίς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η Αϊσέ Γκενίς σκοτώθηκε με πνιγμό, τα παιδιά Γκιοκντενίζ και Γκιορκέμ με χτυπήματα από μαχαίρι και μπουκάλι.
Η δε 2 μηνών Αϊσιμέ πέθανε από την πείνα και την δίψα. Έγινε αντιληπτό πως ο πατέρας της οικογένειας ο Ραμαζάν Γκενίς που δουλεύει σε μια εταιρία που βάζει πλαστικά στόρια, αγνοείται από τις 9 Ιανουαρίου. Τις δολοφονίες φέρεται να τις διέπραξε ο ίδιος ο πατέρας, αν και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ενδεχόμενα.
 (εφημ. Χουριέτ – tourkikanea)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου