Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Ο ΣΥΡΙΖΑ θα βγάλει την Ελλάδα από το ΝΑΤΟ"

Ο Τσίπρας παλεύει να δώσει τόνους σοβαρότητας στο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι συνεχίζουν να λειτουργούν με το σύστημα "τρείς λαλούν και δυό χορεύουν".
Θέμα σχετικά με όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ...
Χρήστος Καραγιαννίδης στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα στο Kontra δημιουργείται εκ μέρους της κυβέρνησης, αφού...

το συγκεκριμένο στέλεχος, που έχει υποπέσει σε επανειλλημμένα σφάλματα επικοινωνιακού τύπου, είπε ότι “πάγια θέση του κόμματος είναι η έξοδος από το ΝΑΤΟ”.

Αυτό ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντάται με στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα στις Ηνωμένες Πολιτείες και παρά το γεγονός ότι έχει δηλώσει σαφώς το τελευταίο διάστημα ότι “δεν είναι στις προθέσεις του κόμματος η έξοδος της χώρας από το βορειοατλαντικό σύμφωνο”.

Η δήλωση Καραγιαννίδη προκάλεσε συναγερμό στην Κουμουνδούρου καθώς κρίθηκε ότι θα τύχει επικοινωνιακής “διαχείρισης” από τη ΝΔ, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επισήμαιναν ότι ο βουλευτής έπεσε στην “παγίδα” του δημοσιογράφου που, ούτως ή άλλως, αναδεικνύει ιδιαίτερα, τις τελευταίες ημέρες, τη “στροφή” του Αλέξη Τσίπρα, εξ αφορμής της επίσκεψης στην Ουάσιγκτον.

Ο βουλευτής Χρήστος Καραγιαννίδης είχε απασχολήσει προ ημερών και είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Νίκου Δένδια και του Σίμου Κεδίκογλου, όταν, με αφορμή την επέμβαση στη Βίλα Αμαλία, είχε πει ότι έχει κι εκείνος στο σπίτι του καδρόνια και μπουκάλια μπύρας και είχε καλέσει τον υπουργό “να τον συλλάβει”.

Το θέμα της επικοινωνιακής πολυδιάσπασης του ΣΥΡΙΖΑ θα αποτελέσει θέμα συζήτησης με την επιστροφή του προέδρου του, καθώς τόσο στην περίπτωση του βουλευτή Βαγγέλη Διαμαντόπουλου, όσο και, τώρα, του Χρήστου Καραγιαννίδη αποδεικνύεται ότι -όπως έλεγε παλαιός κοινοβουλευτικός του κόμματος – “υπάρχουν βουλευτές που βλέπουν το τυράκι αλλά δεν βλέπουν την φάκα”, υποννοώντας ότι υπάρχει σχέδιο εγκλωβισμού νέων στελεχών του κόμματος και ανάδειξης των εσωτερικών αντιφάσεων.

http://taxalia.blogspot.com/2013/01/blog-post_7862.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου