Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Ο ΣΥΡΙΖΑ μεθοδεύει ανοικτά σύγκρουση στους δρόμους



Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Καραγιαννίδης: «Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα».
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Τ. Κουράκης: «Στο σπίτι μου έχω χειρουργικές μάσκες, νυστέρια, στειλιάρια για τα φτυάρια του κήπου και καφάσια με άδεια μπουκάλια μπύρας γιατί είμαστε και τέσσερις άντρες στο σπίτι»
Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Π. Σκουρλέτης: «Αντικείμενα καθημερινής χρήσης που υπάρχουν στο σπίτι καθενός τις αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα ξύλινα κοντάρια και τα εκατοντάδες άδεια μπουκάλια που βρέθηκαν από την Αστυνομία στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας».
Σας τα γράφουμε όλα αυτά για να καταλάβετε ότι το παιχνίδι από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ είναι
στημένο. Δεν είναι τυχαίες και απλά ανόητες οι παρεμβάσεις στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο σύγκρουσης με το κράτος και την έννομη τάξη. Όταν πριν μερικά χρόνια κάποιοι κατηγορούσαν τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υποθάλπει κουκουλοφόρους, δεν ήθελα να το πιστέψω. «Αριστερό κόμμα, με ευρωπαϊκό προσανατολισμό και να είναι υπέρ της διάλυσης και της πυρπόλησης της Αθήνας, είναι αδύνατο να υπάρχει», έλεγα. Δε γίνεται να κατεδαφίζεται έτσι απλά ότι πιστέψαμε επί χρόνια. Μια αριστερά που θα παρεμβαίνει υπέρ της κοινωνίας και των πολιτών, υπέρ της προόδου και της δημοκρατίας και δε θα κλείνει το μάτι στους αναρχοαυτόνομους. Δε θα τους ανοίγει το δρόμο ούτε θα τους στρώνει κόκκινο χαλί για να σμπαραλιάσουν έστω κι αυτή τη λειψή δημοκρατία.
Αλίμονο, οι διαψεύσεις για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι αυτός πρεσβεύει, ήρθαν γρήγορα. Όταν από ένα ευρωπαϊκό κόμμα μετατράπηκε σε σταλινικό. Όταν χάθηκαν οι ιδέες και τα οράματα ανθρώπων όπως ο Λ. Κύρκος, ο Μ. Παπαγιαννάκης ή ακόμη και ο Α. Λεντάκης. Όταν το κόμμα το ανέλαβαν τύποι προερχόμενοι από το βαθύ κράτος του ΚΚΕ και της Σοβιετίας σαν τον Τσίπρα, τον Σκουρλέτη ή τον… ποιητή Κουράκη.
Γι’ αυτό σας βάζουμε τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το τι θεωρούν πολεμική προετοιμασία και τι σκουπόξυλα για καθαριότητα. Τι θεωρούν υλικά για μολότοφ και τι άδεια μπουκάλια για ανακύκλωση.
Η Κουμουνδούρου ξεκάθαρα πλέον οργανώνει σύγκρουση στους δρόμους. Αγκαλιάζοντας όλους εκείνους που θεωρούν ότι το χάος είναι η καλύτερη λύση, ουσιαστικά τους ανοίγει το δρόμο για να βγουν στο Σύνταγμα στην επόμενη πορεία και να τα κάψουν όλα. Τα πράγματα είναι απλά. Αν και δηλώνουν ότι σέβονται τη δημοκρατία και διεκδικούν την εξουσία, από την άλλη βάζουν μπουρλότο.
Να μας το θυμηθείτε. Στην επόμενη μεγάλη διαδήλωση θα γίνει χαμός διότι οι αναρχοαυτόνομοι βλέπουν ότι η αντιπολίτευση, το κόμμα του 20% ή του 30% τους καλύπτει.
Μπαίνουμε σε μια ευθεία αντιπαράθεση και σύγκρουση με τις δυνάμεις της οπισθοχώρησης. Αυτές που θέλουν πανεπιστήμια κλειστά στους φοιτητές και ανοικτά στους μπαχαλάκηδες. Που ευλογούν το παρεμπόριο και επιτρέπουν να αποθηκεύονται στην ΑΣΟΕΕ οι τσάντες μαϊμού. Ίσως γιατί πρέπει να τιμήσουν την παλιά… Ανωτάτη Εμπορική, γι’ αυτό και αφήνουν τους αλλοδαπούς να κάνουν ελεύθερο το εμπόριό τους.
Επίσης, σύγκρουση με όσους θέλουν να διαλύσουν την Ελλάδα και που οργανώνονται για την… ταξική πάλη, όπως λένε.
Και σύγκρουση με τον κάθε φυγόμυαλο που θέλοντας να κερδίσει 15 λεπτά δημοσιότητας βγαίνει και λέει ανοησίες. Η μάχη μόλις άρχισε.
Αριστερός Ψάλτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου