Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Της άρπαξαν το βρέφος "στην πόρτα" του Παπαγεωργίου

Της άρπαξαν το βρέφος "στην πόρτα" του Παπαγεωργίου
Τρία άτομα, ένας άνδρας 39 και δύο γυναίκες 30 και 60 ετών, συνελήφθησαν την Παρασκευή στη Μενεμένη, κατηγορούμενοι ότι άρπαξαν νεογέννητο μωρό από τα χέρια της μητέρας του έξω από το νοσοκομείο Παπαγεωργίου, γιατί τους το ζήτησε φυλακισμένος συγγενής τους. 
Η 20χρονη κατήγγειλε ότι την Κυριακή γέννησε ένα κοριτσάκι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και την Τετάρτη, κατά την αποχώρησή της από το νοσοκομείο, την πλησίασαν οι τρεις δράστες και με την απειλή όπλου την εξανάγκασαν να
τους παραδώσει το νεογέννητο γιατί είναι παιδί 33χρονου έγκλειστου σε φυλακή. Μάλιστα, η 20χρονη κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεχόταν ήδη απειλές από τον 33χρονο, καθώς ισχυριζόταν ότι πρόκειται για δικό του παιδί, ενώ κατά το χρονικό διάστημα από τη γέννηση του παιδιού έως και σήμερα, οι συλληφθέντες απειλούσαν την 20χρονη να υπογράψει έγγραφα, που να αναφέρουν ότι πρόκειται για παιδί του.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους στη Μενεμένη, βρέθηκε το νεογέννητο το οποίο παραδόθηκε στη μητέρα του καθώς και... ένα πλαστικό πιστόλι.
Εκτός των συλληφθέντων, σχηματίσθηκε δικογραφία και σε βάρος του 33χρονου φυλακισμένου για «ηθική αυτουργία σε αρπαγή ανηλίκου και παράνομη βία».
egnatiapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου