Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΕΠΕΙΓΟΝ: Εκπαιδευτές για τα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

2exetaseis kathigiton asep 300 212
 Το Ίδρυμα Νεολαίας και δια Βίου Μάθησης καλεί τους ενδιαφερόμενους - υποψηφίους εκπαιδευτές να καλύψουν τις ανάγκες κατάρτισης των Δ.Ι.Ε.Κ του Εαρινού εξαμήνου 2012-2013. Οι υποψήφιοι που θα απασχοληθούν ως ωρομίσθιοι εκπαιδευτές, θα παράσχουν αρχική κατάρτιση με τη διδασκαλία των μαθημάτων (θεωρητικών, εργαστηριακών και μικτών).
Δικαίωμα υποβολής σχετικής Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης έχουν όλοι οι ιδιώτες, καθώς και οι με οποιαδήποτε σχέση εργασίας απασχολούμενοι στο Δημόσιο Τομέα που έχουν τα νόμιμα τυπικά προσόντα, όπως αυτά
περιγράφονται στα εγκεκριμένα αναλυτικά προγράμματα αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης.
Η πρόσκληση διατίθεται από την ιστοσελίδα του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. www.inedivim.gr, στο σύνδεσμο προκηρύξεις και η αίτηση θα υποβάλλεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://cert.gsae.edu.gr/diek. Αιτήσεις που δεν υποβάλλονται με την ανωτέρω (ηλεκτρονική) μορφή και αποστέλλονται ταχυδρομικά, με e-mail ή με fax, δεν γίνονται δεκτές και απορρίπτονται.
Προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων: από 14-01-2013 έως και 18-01-2013 και ώρα 20:00 (ημερομηνία και ώρα λήξης υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων) .
Η υποβολή των αιτήσεων και του φακέλου δικαιολογητικών θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους αυτοπροσώπως στην έδρα των κατά τόπους Ι.Ε.Κ. στα οποία εκδήλωσαν ενδιαφέρον, από 14-01-2013 έως και 23-01-2013 και κατά τις ώρες που θα ορίζονται με ανακοίνωση από τα κατά τόπους Ι.Ε.Κ.
Οι αιτήσεις που θα αποσταλούν ταχυδρομικώς δε θα γίνουν δεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου