Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων»

ypdvmth thumb other250 0 Δελτίο Τύπου
Παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων»
Παρουσίαση του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων» θα πραγματοποιήσουν από κοινού αύριο, Πέμπτη 10 Ιανουαρίου και ώρα 10.00 πμ, ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Κωστής Χατζηδάκης και ο
υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.
Το Εθνικό Σχέδιο Δράσης ενσωματώνει δράσεις των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων του ΕΣΠΑ που απευθύνονται στους νέους και τα οποία χρηματοδοτούνται τόσο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), όσο και από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).
Είναι η πρώτη συντονισμένη, στοχευμένη και αλληλοσυμπληρούμενη δράση για την αντιμετώπιση του οξυμένου προβλήματος της ανεργίας των νέων στη χώρα μας.
Στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας (Σταδίου 29, 4Ος όροφος), θα είναι παρόντες θεσμικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες και των τριών συναρμόδιων υπουργείων, όπου θα παρουσιάσουν λεπτομερώς τις 20 συνολικά δράσεις του «Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Απασχόληση των Νέων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου