Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Δήμος Αμαρουσίου: Ανοικτό το γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» σε όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης και αδυναμία να ζεσταθούν

Μέτρα προστασίας για τους ευπαθείς συμπολίτες μας από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες που θα σημειωθούν από το βράδυ της Δευτέρας λόγω της ραγδαίας επιδείνωσης του καιρού... λαμβάνει ο Δήμος Αμαρουσίου.

Η Δημοτική Αρχή ευαισθητοποιημένη στα θέματα κοινωνικής μέριμνας και προστασίας αποφάσισε να θέσει στη διάθεση των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στέγασης ή αδυναμία να ζεστάνουν το χώρο όπου διαβιούν υπό τις παρούσες δύσκολες οικονομικές συνθήκες, το κλιματιζόμενο Γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Το γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» ( Β. Όλγας 8 ) πλησίον του ΗΣΑΠ Αμαρουσίου είναι εύκολα
προσβάσιμο και διαθέτει όλες τις προβλεπόμενες υποδομές για τη φιλοξενία όσων έχουν ανάγκη από ένα ζεστό χώρο.

Θα λειτουργεί από απόψε το βράδυ έως την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013 επί 24ώρου βάσεως.

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αμαρουσίου θα διαθέσει φαγητό, κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα στους φιλοξενούμενους, προκειμένου η παραμονή τους στο χώρο να πληροί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Επίσης σε ετοιμότητα έχει τεθεί η Δημοτική Αστυνομία και η Γραμμή Δημότη. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο πενταψήφιο αριθμό 15321 να γνωστοποιούν το πρόβλημα τους και στη συνέχεια η Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με τη Γραμμή Δημότη θα τους μεταφέρει στο χώρο του γυμναστηρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου