Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Αντ. Μανιτάκης: Δεν έχει πολιτική απολύσεων στο Δημόσιο η κυβέρνηση

Δεν έχει πολιτική απολύσεων στο Δημόσιο η κυβέρνηση, διαβεβαίωσε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνης Μανιτάκης, σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρο Καράογλου.
"Δεν έχουμε, ούτε είχαμε πολιτική απολύσεων. Το 2013 θα είναι χρονιά αξιολόγησης", δήλωσε ο κ. Μανιτάκης και πρόσθεσε: "Εχουν καταγραφεί οι άμεσες λειτουργικές ανάγκες των δημόσιων υπηρεσιών προκειμένου να αναδιαρθρώσουμε τη Δημόσια Διοίκηση, να την κάνουμε πιο οικονομική και κυρίως πιο αποδοτική αλλά και φιλική προς τον πολίτη.
Αυτό είναι το πρόγραμμά μας, να αποκτήσει επιτέλους η Δημόσια Διοίκηση αυτό που της αξίζει, μια ριζική ανανέωση. Προσωπικά ο πρωθυπουργός, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η κυβερνώσα πλειοψηφία δουλεύουμε πυρετωδώς, με σύστημα, μέθοδο, αποφασιστικότητα και εμμονή στους στόχους, ώστε να αναδιαρθρώσουμε ριζικά τη Δημόσια Διοίκηση, ο δημόσιος υπάλληλος να αποκτήσει πίστη και εμπιστοσύνη στο λειτούργημά του, η Δημόσια Διοίκηση να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών και αυτό θα το πετύχουμε με τη μέθοδο της αξιολόγησης υπηρεσιών και της αξιολόγησης των ικανοτήτων του προσωπικού".
ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου