Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Αμαλιάδα: Οι μαθητές πήγαν στο σχολείο με... βάρκα!!!

Αμαλιάδα: Οι μαθητές πήγαν στο σχολείο με... βάρκα!!! Ο Γολγοθάς των μαθητών και οι γονείς... σε απόγνωση
Αμαλιάδα: Οι μαθητές πήγαν στο σχολείο με... βάρκα!!!
Ο Γολγοθάς των μαθητών και οι γονείς... σε απόγνωση
Το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο στο 4ο δημοτικό σχολείο Αμαλιάδας, η είσοδος του οποίου την Πέμπτη μετατράπηκε σε μία απέραντη λίμνη, δυσκολεύοντας την μετακίνηση καθηγητών, γονέων και μαθητών.
"Δεν έχουν τέλος τα προβλήματα", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι γονείς, οι οποίοι βλέπουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα μέσα στις λυόμενες αίθουσες για πέμπτη συνεχή χρονιά και τώρα με τις έντονες βροχοπτώσεις προσπαθούν να τα μεταφέρουν με ασφάλεια από και προς το σχολείο.
Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, ο δρόμος που οδηγεί στο
σχολείο και όλο το τμήμα μπροστά από την είσοδο, μετατράπηκαν σε λίμνη.
Οι γονείς δεν κρύβουν την δυσφορία τους, καθώς αισθάνονται ότι οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου έχουν εγκαταλειφθεί από την πολιτεία.
Τα μαθήματα συνεχίζονται κανονικά στις λυόμενες αίθουσες, τα παιδιά όταν βρέχει είναι υποχρεωμένα να μένουν κλεισμένα μέσα σε αυτές, αφού δεν υπάρχει άλλος χώρος συγκέντρωσης και φυσικά δεν υπάρχει αίθουσα πολλαπλών χρήσεων.
Και τώρα, έρχονται να προστεθούν και τα εξωτερικά προβλήματα, ως το κερασάκι στην τούρτα, για να έχουν οι γονείς και άλλα ανοιχτά μέτωπα.
Οι διαμαρτυρίες τους φυσικά είναι ποικίλες και ζητούν επιτέλους να δοθεί οριστική λύση, για να μπορέσουν και τα παιδιά τους να φοιτήσουν αξιοπρεπώς στο δημόσιο σχολείο.
thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου