Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Αντιμέτωπος με τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής του ο Σαμαράς


Όχι, δεν είναι η διαχείριση του ακροαριστερού φασισμού, που βγήκε τις τελευταίες μέρες από τη σάπια φωλιά του και βρυχάτει, αφού η κοινωνία δεν είναι πιά ανεκτική στον βρικόλακα που του ΄χει κάψει το μυαλό ο φασισμός, άρα σύντομα θα ξαναμπεί στον τάφο του. 

Ούτε η ανακήρυξη της ΑΟΖ, που ξυπνά τα άγρια ένστικτα του κακού γείτονα. Είναι ο διαγωνισμός για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ, του φυσικού αερίου δηλαδή. 
Οι Ρώσοι θέλουν πολύ να πάρουν τις εταιρείες, θα δώσουν την καλύτερη προσφορά, άρα πρέπει και να κερδίσουν τον διαγωνισμό, οι νταβατζήδες μας Αμερικανοί όμως, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια και να επιτρέψουν να συμβεί κάτι τέτοιο.

Άλλωστε, κάθε φορά που χαλάμε το κέφι των Αμερικανών, βγαίνουν οι ακροαριστεροί βρικόλακες από τις φωλιές τους για να κάψουν και να ρημάξουν. 
Οργανωμένος και αποτελεσματικός στρατός ορκς. 
"Αριστεροί" και "Αναρχικοί", στην Ελλάδα είναι συνοδοιπόροι των Αμερικανικών συμφερόντων! 
Γίνεται; 
Στην Ελλάδα γίνεται!

Είναι σε τρομερά δύσκολη θέση λοιπόν ο Πρωθυπουργός -γιατί σε αυτόν θα καταλήξει η καυτή πατάτα στο τέλος- γιατί θα πρέπει να βρεί μια πειστική δικαιολογία, για να μην πάρουν τις εταιρείες οι Ρώσοι, αν και πλειοδότες.

Άρα;

Ποιός θα πάρει τη ΔΕΠΑ;

Πάντως όχι οι Ρώσοι, ακόμη κι αν δώσουν τα δεκαπλάσια!






http://taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου