Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

Αύριο ο ΑΟΚ με Ολυμπιακό

Αύριο ο ΑΟΚ με ΟλυμπιακόΣήμερα το απόγευμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΟΚ, εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πρώτο παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει με 2-0 και φυσικά έχει το αβαντάζ για την πρόκριση. Ο ΑΟΚ επιδιώκει μια καλή εμφάνιση ενώ κατά πάσα πιθανότητα ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αλλάξει αρκετά στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που παρέταξε στο ματς της περασμένης Κυριακής με την ομάδα της Λάρισας.
Το ροτέισον μάλλον επιβάλλεται, αφού το μυαλό είναι στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι που έρχεται μέσα στις Σέρρες, κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Ο προπονητής του ΑΟΚ έχει στη διάθεση του, τον Πλιάγκα που εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών. Αντίθετα δε θα ρισκάρει με τη συμμετοχή του Αναστασόπουλου, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τετρακέφαλο.
Αναφορικά με την ενδεκάδα, δεν αποκλείουμε να παίξει ο Σουλογάνης στη θέση του Αποστολίδη.
Στην άμυνα θέση διεκδικεί ο Γελαδάρης για να πάρει ανάσες ο Καλαγκάνης ενώ ίσως ξεκουραστεί ο Τριποτσέρης που μέχρι τώρα έχει σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Αν γίνει κάποια αλλαγή στο κέντρο της άμυνας θέση διεκδικεί ο νεαρός Κάργας.
Στη μεσαία γραμμή ο Τάσιτς διεκδικεί θέση από την αρχή, δίπλα στον Ντουτσαρίδη. Δεν αποκλείουμε να ξεκουραστεί ο Κοτίτσας.
Πλάγια στην μεσοεπιθετική γραμμή, τις δυο θέσεις διεκδικούν ο Πλιάγκας, ο Ντος Σάντος, ο Ντόσης, ο Κούτεφ και ο Χλωρός. Δεν αποκλείουμε και τον Μπρατσιάνη στον κάθετο άξονα. Ο Ουσμάν Μπάρι μάλλον θα είναι πάλι βασικός. Για το αν θα παίξει ο Εν Ντιαγιέ η πάρει ανάσες, θα το αποφασίσει ο Νίκος Παπαδόπουλος.
Τραυματίας είναι ο Καπνόπουλος που πάντως μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμούς.
*15 ευρώ η γενική είσοδος
Για το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 15 ευρώ. Επίσης στη θύρα 4 θα καθίσουν μαζί παιδιά από τις Ακαδημίες του ΑΟΚ αλλά και του Ολυμπιακού εδώ στην Καβάλα.
Το σημερινό παιχνίδια αναμένεται να το παρακολουθήσουν περίπου 500 φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας από τις γύρω περιοχές. Δεν θα έρθουν φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την Αθήνα. Στα στρατόπεδο του Ολυμπιακού δεν υπολογίζονται ο Ιμπαγάσα και ο Φουστέρ. Είναι σίγουρο ότι ο Νικοπολίδης θα πραγματοποιήσει αλλαγές στο βασικό σχήμα.
*Διαιτητής ο Φουκάκης
Ο Φουκάκης του συνδέσμου Ηρακλείου θα «σφυρίξει» την αναμέτρηση της Καβάλας με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος την προσεχή Τετάρτη (30/1).
Στον αγώνα της Skoda Ξάνθη με την Βέροια διαιτητής θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών. 
 .proininews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου