Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

"Να απελαθεί ο Τούρκος πρόξενος ... εχθές"!

Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία μας υποχρέωνε να ασχολούμαστε με τις  λούμπεν εξαρχειώτικες αντιλήψεις του για τις καταλήψεις και την βία, για την Θράκη γίνονται άλλα κόλπα.
Ο θρασύτατος πρόξενος στην Κομοτηνή, ο Ιλχάν Σενέρ, εντεταλμένο όργανο του τουρκικού ισλαμοφασισμού, έχει τεθεί επικεφαλής του δικτύου μπράβων και πρακτόρων που προϋπήρχε  στην Θράκη αλλά ο Ερντογάν το επεκτείνει. Απόδειξη του ότι η σκυτάλη του γενοκτόνου και τραμπούκικου τουρκισμού δεν έχει πέσει κάτω. Ε, όταν τρως κλωτσιές στο Κουρδιστάν, κάπου πρέπει να κάνεις τον καμπόσο.
Πριν από λίγο καιρό, ιμάμης παραιτήθηκε και με επιστολή του, που  δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ, αποκάλυπτε πως ο κυρ πρόξενος πήγε και τον απείλησε γιατί δεν προσκυνούσε τον ψευδομουφτή! Απείλησε  Έλληνα  πολίτη, μέσα στο σπίτι του!
Σε μια σοβαρή χώρα τον Σενέρ θα τον είχαν τυλίξει μ’ ένα γουρουνοτόμαρο και θα τον είχαν
στείλει με κλωτσιές πέρα από το ποτάμι να εξηγήσει στους προϊσταμένους του τι εστί βερύκοκο. Ούτε το Λουξεμβούργο, ο Άγιος Μαρίνος ή το Μονακό δεν θα είχαν ανεχτεί τέτοια ιταμή συμπεριφορά ξένου διπλωμάτη. Ποια ήταν όμως η συνέχεια;  Πι πι πι το παπί.  Οι αρμόδιοι αναχαράζουν και βλέπουν τα τρένα να περνάνε.
Φυσική συνέπεια της αχαμνής αβελτηρίας μας, ο μεμέτης τραμπούκος να αποθρασυνθεί κι άλλο. Δήλωσε λέει πως όσο αυτός ζει ή κάτι παρεμφερές, δεν θα εφαρμοστεί ο νόμος για τους Ιμάμηδες. Χμμμμ…
Τα κουράν κουρσού (φροντιστήρια του κορανίου) είναι κύριο κομμάτι του μηχανισμού ποδηγέτησης, εκτουρκισμού και ριζοσπαστικοποίησης της μουσουλμανικής μειονότητας. Μαζί με φράγκα, μπράβους, υποσχέσεις κι απειλές, είναι άλλος ένας τρόπος να μαντρώνουν τα πρόβατα, μην τυχόν κι αποκτήσουν νομιμοφροσύνη προς την Ελλάδα.
Τα φροντιστήρια του τουρκικού παλαιοναζισμού χρησιμοποιούνται ως άλλη μια παράλληλη δομή, ελεγχόμενη από την Άγκυρα δια της σφηκοφωλιάς του Προξενείου, για να περνάνε την ανθελληνική προπαγάνδα και να εκτουρκίζουν τους Πομάκους και τους μουσουλμάνους αθίγγανους, που είναι τόσο Τούρκοι, όσο ο σκύλος μου αστροναύτης.
Η κυβέρνηση, ορθότατα, θέλει να ψηφιστεί τροπολογία (εύγε σε όσους δούλεψαν γι’ αυτήν) με την οποία  θα προσλαμβάνονται στο Ελληνικό Δημόσιο από κρατική επιτροπή οι ιμάμηδες που  διδάσκουν το Κοράνι στα τεμένη της Θράκης.
Την επιτροπή θα την αποτελούν α) ο οικείος μουφτής, 2) υπάλληλος του υπουργείου Παιδείας, 3) μέλος ΔΕΠ με ειδίκευση στις ισλαμικές σπουδές, 4) ένας μουσουλμάνος θεολόγος που θα τον επιλέγει το υπουργείο Παιδείας και 5) ένας μουσουλμάνος θεολόγος που θα ορίζεται από τον μουφτή. Οι ίδιοι ιμάμηδες θα διδάσκουν στα μουσουλμανόπαιδα το μάθημα των θρησκευτικών και στα δημόσια σχολεία. Λύση σωστή και δημοκρατική για την θρησκευτική διαφορετικότητα αυτών των Ελλήνων πολιτών.
Τι σημαίνει αυτό, αν γίνει;  Πως οι ισλαμοφασίστες του Προξενείου χάνουν τον έλεγχο, χάνουν ένα μεγάλο μέσο επιρροής και προπαγάνδας. Γι’ αυτό χοροπηδάει ο τουρκοπρόξενος, που θα ‘πρεπε ήδη να κολυμπάει στο ποτάμι προς Ανατολάς. Στην ιδέα και μόνο πως η Ελληνική Πολιτεία θα ελέγχει τα του οίκου της και θα φροντίζει τους πολίτες της, παθαίνει υστερία.
Ποιοι άλλοι λοιπόν αντιδρούν στο αυτονόητο, στο να επιμελείται η ελληνική πολιτεία όλων των ζητημάτων στην Θράκη, κλείνοντας τις τρύπες από τις οποίες χώνονται οι αρουραίοι του τουρκικού επεκτατισμού; Μα, φυσικά, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ.
Λένε πως τα έχει στυλώσει , ο φωτογενής κάτω από χάρτες της «ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης», μουσουλμάνος βουλευτής του ΠαΣοΚ Αχμέτ Χατζηοσμάν και κάτι άλλα καλόπαιδα.  Απειλεί τον Βενιζέλο ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί από το ήδη ξεχαρβαλωμένο ΠΑΣΟΚ, που σε κάθε στροφή και πολιτική λακκούβα του φεύγει και κανά φτερό, καμμιά ρόδα κλπ.
Στην δε ΔΗΜΑΡ γνωστές οι τραγικές απόψεις τους για μερικά από τα εθνικά θέματα. Φίλος καλός ο Φώτης, τίμιος άνθρωπος, αλλά σε μερικά ζητήματα και στην Παιδεία, φιλοξενεί στους κόλπους του κόμματος του κάτι λέλουδα, σαν αυτά τα τροπικά που τρώνε έντομα και μικρά θηλαστικά και μυρίζουν ποδαρίλα και ψοφίμι. Εθνομηδενιστική σοσιαλδημοκρατία.
Στο θέμα της τροπολογίας αυτής, θα δείξουν και κάποιοι άλλοι πόσο πιο ψηλά βάζουν την Πατρίδα από το μικροκομματικό συμφέρον και τις όποιες άλλες διαφωνίες, χωρίς συμψηφισμούς, χωρίς μισόλογα.
Με τα μέτρα, τα μνημόνια, τις βίλες της αριστερίστικης καφρίλας κι όλα τ’ άλλα, κοντεύουμε να ξεχάσουμε την αληθινή Ελλάδα. Νομίζουμε πως ο τουρκικός επεκτατισμός δεν θα δράξει την ευκαιρία, πως θα πει το γενοκτόνο καθεστώς «άσε τους Έλληνες να ξεπεράσουν την κρίση, μην μας κακοχαρακτηρίσουν»…
Το πρώτο καθήκον ήταν και είναι πάντα εκεί, στη γραμμή αντιπαράθεσης με την βαρβαρότητα. Και στην Θράκη η βαρβαρότητα έχει απλωθεί σαν γάγγραινα. Πρέπει να καυτηριάσουμε τις πληγές και να ανακτήσουμε την κυριαρχία, που μέρα με την μέρα γλυστρά από τα χέρια μας, προστατεύοντας τους Έλληνες πολίτες, χριστιανούς και μουσουλμάνους, από την σωβινιστική δράση του προξενείου.
Ούτε η κρίση, ούτε τίποτα δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για άλλη αβελτηρία.
Πέραν της υπερψήφισης της τροπολογίας, η ορθή λύση είναι: απέλαση του Σενέρ και κλείσιμο του Προξενείου χθες!
 Tου Φαήλου Κρανιδιώτη*
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου