Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Τσίπρας ο ατελείωτος

Μετά το ταξιδάκι στην Λατινική Αμερική, ο κομαντάτε Αλέξης μας είπε: «Εμείς θέλουμε να αναδείξουμε τι πρέπει να αποφύγει ο ελληνικός λαός, προκειμένου να μην οδηγηθεί σε αυτή την κατάσταση που οδήγησαν την Αργεντινή τα ληγμένα φάρμακα του ΔΝΤ. Ληγμένα φάρμακα που δίνουν και στην Ελλάδα τώρα, για να αντιμετωπίσουν την κρίση. Έχουν λήξει από το 2001, όταν τα έδωσαν σε εσάς. Παράδοξο, ενώ βλέπουν ότι το φάρμακο είναι χειρότερο από την ασθένεια...

...αντί να το αλλάξουν ενισχύουν τη δόση», σχολίασε ενδεικτικά ο κ. Τσίπρας

Κι επειδή είναι κομαντάτε, και νομίζει ότι απευθύνεται σε χαχόλους, εμείς ας του θυμίσουμε τι έλεγε 3 μήνες πριν:
«Δεν μπορεί να πάει μακριά αυτή η βαλίτσα. Μακάρι να είχαμε γίνει Αργεντινή, όπως είχατε πει. Πέρασαν δυσκολίες, αλλά κατάφεραν να σταθούν με αξιοπρέπεια στα πόδια τους. Εσείς όμως μας οδηγείτε σε χειρότερες καταστάσεις. Θα έχουμε χάσει πλήρως εθνική κυριαρχία και αξιοπρέπεια, θα ήμαστε υποτελείς και ολόκληρη η Ελλάδα θα έχει γίνει μια Ειδική Οικονομική Ζώνη», ανέφερε ο κ. Τσίπρας, λέγοντας στον υπουργό Οικονομικών ότι «θα σας χτυπούν την πλάτη και θα ζητάτε άφεση αμαρτιών από την κυρία Μέρκελ».

Μεγάλε, είσ' ατελείωτος να ούμε. Αριστερή σκέψη σε όλο της το μεγαλείο. Εδικά αν πιστεύεις ότι οι ψηφοφόροι σου είναι μερικά σκαλιά πιο κάτω σαν εξελικτικό είδος. Αλλά θα μου πεις μόνο σε μια μπανανία σαν τη Ελληνική Σοβιετική Σοσιαλιστική Δημοκρατία θα ευδοκιμούσαν τέτοια "φρούτα".

Cacofonix

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου