Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

«Αγαπάω» ΣΥΡΙΖΑ ...και το 2013 !!!

Είμαι πια σίγουρος.
Η «αγάπη» μου για τον ΣΥΡΙΖΑ, ιδία δε για ορισμένα στελέχη του, πολύ σύντομα θα εξελιχθεί σε λατρεία.
Τρεις μόλις ημέρες διάνυσε το 2013, και ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με τις δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha, εισέρχεται μετά Βαΐων και κλάδων στο πάνθεον των «ηρώων» της Μυστήριας Ομάδας. Έτσι, εφεξής αναλαμβάνουμε να αναδείξουμε κι αυτόν, όπως και τόσους άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προηγουμένως, σε κορυφαία μορφή του τόπου τούτου.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ μας είπε λοιπόν, ή καλύτερα μάλλον μας ενημέρωσε, σχετικά τα ευρήματα της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ), ότι:
«Όλα αυτά που είπαν για μπουκάλια και δήθεν μηχανισμούς είναι κουραφέξαλα. Είναι πράγματα που υπάρχουν στο σπίτι του καθενός μας. Αποδείχθηκε εντελώς πως δεν υπάρχουν στοιχεία».
Συνεπώς φίλτατες και φίλτατοι, είναι πια προφανές ότι σε κάθε ελληνικό και δη φυσιολογικό σπίτι, θα πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να υπάρχουν τα κάτωθι αντικείμενα  καθημερινής χρήσης, ήτοι
αντιασφυξιογόνες μάσκες, ξύλινα κοντάρια, εκατοντάδες άδεια μπουκάλια και φυσικά χιλιάδες ρούχα και αξεσουάρ μαϊμούδες.
Αν δεν έχετε τα ανωτέρω αντικείμενα καθημερινής χρήσης είναι προφανές ότι δεν ζείτε σε ένα φυσιολογικό σπίτι, οπότε λογικά θα σας έχουν χαρακτηρίσει μέχρι τώρα πολλάκις ως αντικοινωνικό, ανώμαλο, απροσάρμοστο, και ένα σωρό άλλους χαρακτηρισμούς που αποδίδουν επακριβώς την καθ’ όλα αντικοινωνική συμπεριφορά σας.
Η μόνη λύση που σας απομένει λοιπόν για να ενταχθείτε εκ νέου στην κοινωνία είναι να σπεύσετε να προμηθευτείτε από την πλησιέστερη κατάληψη τα απαραίτητα αυτά αντικείμενα καθημερινής χρήσης (κυρίως αντιασφυξιογόνες μάσκες και ξύλινα κοντάρια, αφού μπουκάλια άδεια είναι εύκολο να βρείτε πίνοντας καφάσια μπύρες ή μαλαματίνες), για τις δε «μαϊμούδες» απευθυνθείτε στους μαύρους της γειτονιάς.
Κατόπιν, καλό θα ήταν να καλέσετε σπίτι σας τον κ. εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ή αν δεν είναι αυτός διαθέσιμος, οιοδήποτε άλλο στέλεχος, προκειμένου να αποφανθεί και επισήμως, αν το σπίτι σας είναι φυσιολογικό, οπότε είστε και εσείς.
Καλή Χρονιά!!!
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ
 http://ed-mysterious.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου