Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Βύζαντας- ΑΟΚ 1-1: Με σύνθεση ανάγκης, ξύπνησε μόλις δέχθηκε το γκολ

Βύζαντας- ΑΟΚ 1-1: Με σύνθεση ανάγκης, ξύπνησε μόλις δέχθηκε το γκολ
Βύζαντας- ΑΟΚ 1-1: Με σύνθεση ανάγκης, ξύπνησε μόλις δέχθηκε το γκολ
Πληγωμένος από τις απουσίες ο ΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει το απόγευμα στα Μέγαρα. Σίγουρα έστω και με σύνθεση ανάγκης θα μπορούσε να είχε πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης, αφού οι γηπεδούχοι δεν παρουσίασαν τίποτα το αξιόλογο.
Ο Νίκος Παπαδόπουλος ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Αποστολίδη, δεξιά στην άμυνα τον Παγώνη, αριστερά τον Καλαγκάνη. Στο κέντρο της άμυνας αγωνίστηκαν ο Τριποτσέρης και ο Πακάλτσης. Δυο αμυντικά χαφ ο Μαραγκός και ο Αναστασόπουλος με τον Οξύζογλου σε ρόλο αντι- Μοκάκε. Ο Γελαδάρης έπαιξε πλάγια αριστερά στη μεσαία γραμμή και ο Ντος Σάντος στα δεξιά. Ο Χλωρός ήταν ο «φουνταριστός». Μετά το γκολ που δέχθηκε ο ΑΟΚ, ο Παπαδόπουλος έκανε πιο επιθετική την ομάδα με την είσοδο του Πλιάγκα και του Κουμπρόγλου. Η τρίτη αλλαγή ήταν στη
μεσαία γραμμή, όπου ο Παπαδόπουλος έβαλε τον Καπνόπουλο στη θέση του Αναστασόπουλου.
Ο ΑΟΚ βρήκε ένα καλό ρυθμό μετά το γκολ που δέχθηκε, κατάφερε να ισοφαρίσει ενώ ο Βύζαντας απείλησε προς το τέλος.
Το ματς ήταν μέτριο. Ειδικά στο πρώτο μέρος δεν υπήρχε καλό θέαμα.
Ο Βύζαντας ήθελε τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού και ζήτησε το γκολ, που θα τον έβαζε σε θέση… οδηγού.
Αυτό ήρθε στο 48′, όταν ο Παγώνης έκανε το λάθος, ο Αρναρέλλης πήρε τη μπάλα, μπήκε από διαγώνια θέση μέσα στην περιοχή των «αργοναυτών» και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ, για το 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι δεν έμειναν με… σταυρωμένα τα χέρια, καθώς στο 68′ απάντησαν με τον Χλωρό. Ο Μαραγκός έβγαλε τον έμπειρο μεσοεπιθετικό μόνο του και εκείνος νίκησε τον Πουρή για το 1-1. Στο 88` ο ΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πλιάγκα να κάνει το σουτ και η μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 89′ ο Αρναρέλλης και πάλι προσπάθησε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με το δεύτερο γκολ του, όμως το πλασέ του ήταν αδύναμο από καλή θέση.
Στην 20η θέση παρέμεινε ο Βύζαντας, στην 16η η Καβάλα. Σαφώς χάθηκε και άλλο έδαφος για τον ΑΟΚ. Ελαφρυντικό το γεγονός ότι έπαιξε για πρώτη φορά με αυτή την ενδεκάδα. Δεν υπήρχαν οι εναλλακτικές λύσεις στα χέρια του προπονητή. Ο Ενσαλίβα τιμωρημένος, ο Μοκάκε κάπου στη Γαλλία, ο Ντιέ στη Ξάνθη. Συμπλήρωσε 18αδα με το ζόρι, αφού δε βγήκαν δελτία σε Εν Ντιαγιέ, Κάργα, Ντομί, Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Από τη μια ο ΑΟΚ πέταξε δυο ακόμη βαθμούς αλλά και με τόσες απουσίες, μάλλον δεν πρέπει να ζητάμε περισσότερα. Ο ΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι είχε τη συμπαράσταση φιλάθλων του από την Αθήνα. Βοήθησαν με όλες τους τις δυνάμεις.
Βύζας Μεγάρων (Θύμιος Γεωργούλης): Πουρής, Γρομητσάρης, Κρητικός, Χαρτσιάς, Σπαγής, Μπιτσάκος, Διαμαντόπουλος (90+2′ Μαρίνης), Σιώκος, Αρναρέλης, Γκεμίσης. Ζάρκος (77′ Δημητρίου).
Καβάλα (Νίκος Παπαδόπουλος): Αποστολίδης, Καλαγκάνης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Χλωρός, Παγώνης, Αναστασόπουλος (75′ Καπνόπουλος), Γελαδάρης (52′ Κουμπρόγλου), Ντος Σάντος, Πακάλτσης, Οξύζογλου (52′ Πλιάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου