Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΑΟΚ- Φωκικός 1-0: Κράτησε τους 3 βαθμούς


ΑΟΚ- Φωκικός 1-0: Κράτησε τους 3 βαθμούς

Ο ΑΟΚ κρατάει μόνο τους 3 βαθμούς απο το παιχνίδι με τον Φωκικό. Η εμφάνιση δεν ήταν καλή. Λίγα πράγματα. Το θέαμα μετριότατο. Πόνεσαν τα μάτια όλων.
Το άγχος κράτησε μέχρι το τέλος αφού το 1-0 πάντοτε είναι ένα ρευστό σκορ. Ευτυχώς που ο Φωκικός δε έδειξε τίποτα το ιδιαίτερο. Αν ήταν άλλη ομάδα, ο ΑΟΚ θα είχε πολλές περισσότερες δυσκολίες.
Ο ΑΟΚ ξεκίνησε με 3 νέα πρόσωπα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε στη θέση του στόπερ τον Κάργα, στη δεξιά πτέρυγα της άμυνας τον Κοτίτσα και τον Εν Ντιαγιέ σέντερ φορ. Ο Βούλγαρος Κούτεφ μπήκε αλλαγή στο 65` και έπαιξε στα πλάγια της επίθεσης.
Ο Κοτίτσας ήταν ουσιαστικός στο πρώτο ημίχρονο με καλές σέντρες από τα δεξιά, ο Κάργας άφησε
καλές εντυπώσεις και ο Εν Ντιαγιέ έβαλε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Κούτεφ είχε διάθεση.
Ο Καλαγκάνης έπαιξε αριστερά στην άμυνα με τον Τριποτσέρη στο κέντρο. Στη μεσαία γραμμή οι δυο ανασταλτικοί ήταν ο Μαραγκός με τον Αναστασόπουλο. Πλάγια στη μεσαία γραμμή και στην επίθεση ο Μπρατσιάνη με τον Πλιάγκα. Ο Χλωρός δίπλα και λίγο πιο πίσω από την Εν Ντιαγιέ αλλά και πλάγια με τον Μπρατσιάνη στον κάθετο άξονα. Στο πρώτο ημίχρονο ο ΑΟΚ ξεκίνησε… νυσταγμένα. Μετά το 25` δημιούργησε 2 καλές φάσεις ενώ ευτύχησε να προηγηθεί λίγο πριν το τέλος του Α` μέρους, απέναντι σε μια ομάδα που δεν έπαιξε αμυντικά. Στην επανάληψη το πρόσωπο του ΑΟΚ, ήταν μετριότατο. Ο Παπαδόπουλος άλλαζε θέσεις τους μεσοεπιθετικούς αλλά δεν ερχόταν ευκαιρίες. Στο 83` ήταν η πιο απειλητική στιγμή του ΑΟΚ με τον Μπρατσιάνη.
Το φιλμ του αγώνα
25` Ο Μπρατσιάνη αστοχεί σε κενή εστία, μετά από άστοχη έξοδο του Γεωργίου.
29` Σέντρα του Κοτίτσα, σε κενή εστία ο Μπρατσιάνη, δε μπορεί να βρει τη μπάλα με το κεφάλι.
40` Σέντρα Κοτίτσα, Ο Εν Ντιαγιέ με διπλή προσπάθεια το 1-0, από πολύ κοντά.
45`+ Σουτ Πλιάγκα, μπλοκάρει ο Γεωργίου.
51` Σουτ του Μπρατσιάνη, μπλοκάρει ο Γεωργίου.
83` Ο Μπρατσιάνη αστοχεί από κοντά.
Ο διαιτητής Παπαδόπουλος από τη Μακεδονία έδωσε κίτρινες κάρτες στους: Μαρτίνο, Παπαζούδη, Αναστασόπουλο, Αλμπερτ.

Οι συνθέσεις του αγώνα.
ΑΟΚ: 1 Αποστολίδης, 33 Καλαγκάνης, 2 Τριποτσέρης, 16 Μαραγκός, 7 Χλωρός, 14 Αναστασόπουλος, 4 Κάργας, 25 Κοτίτσας, 92 Μπρατσιάνη, 12 Ν` Ντιαγιέ, 11 Πλιάγκας.
Πάγκος
30 Σουλογάνης, 44 Παπαγερίδης, 22 Καπνόπουλος, 5 Πακάλτσης, 17 Ντος Σάντος, 6 Γελαδάρης, 23 Κούτεφ.
Αλλαγές
65` Κούτεφ στη θέση του Χλωρού
78` Ο Ντος Σάντος στη θέση του Πλιάγκα
90` Παπαγερίδης στη θέση του Εν Ντιαγιέ
Φωκικός: 30 Γεωργίου, 6 Μαρτίνος, 8 Σκαρίμπας, 4 Παπαζούδης, 17 Θωμόπουλος, 5 Κωστόπουλος, 7 Ταμπάκης, 23 Σουλελές, 45 Αλμπερτ, 22 Χαλούλος, 21 Θέος.
Πάγκος
88 Εσόνο, 33 Μανιάτης, 25 Λουκίνας, 77 Ζαχαρόπουλος, 19 Γεωργουσόπουλος, 3 Αργυρός.
Αλλαγές
46` Λουκίνας στη θέση του Μαρτίνου
77` Γεωργουσόπουλος στη θέση του Χαλούλου
* Νίκος Παπαδόπουλος: « Έγινε ένα κακό παιχνίδι. Ο κόσμος της Καβάλας αλλά και όλοι που είμαστε μέσα στην ομάδα, θέλουμε να παίζουμε καλό παιχνίδι και να κερδίζουμε. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να σκοράρουμε αλλά αυτές οι ευκαιρίες δεν ήρθαν από ορθή ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο β` μέρος δεν είχαμε καθόλου ηρεμία στο παιχνίδι μας, χάσαμε μπάλες ενώ ήμασταν μόνοι μας. Το καλό είναι ότι δεν απειληθήκαμε. Αυτό είναι σημαντικό στοιχείο. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα για να πετύχει το στόχο που έχει θέσει από τη μέρα που έχω έρθει, χρειάζεται τουλάχιστον δυο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, που να μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Ο Εν Ντιαγιέ δείχνει ποιότητα στην επίθεση αλλά είναι μεγάλες απώλειες για μας ο Ντιέ και ο Μοκάκε αλλά και ο Ενσαλίβα που δεν έπαιξε.
*Πέτρος Δημητρίου( Προπονητής Φωκικού): « Εμείς ήρθαμε να παλέψουμε το παιχνίδι με πολλά προβλήματα. Δεν είχαμε 4 βασικούς παίκτες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα δεν μας αντιπροσωπεύει. Στο Α` ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί, η Καβάλα είχε την υπεροχή. Το Β` ημίχρονο πιστεύω ότι μας ανήκει. Δεν κινδυνέψαμε αλλά δυστυχώς σε 2-3 περιπτώσεις δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, από τη μικρή περιοχή, Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».
 Γράφει ο Τάσος Πατσίδης
proininews.gr

1 σχόλιο:

  1. τετοια συμβαινουν και την Ελλαδα στις ομαδες ποδοσφαιρου πλουτη και χλιδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή