Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY Ν. Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ : ΟΧΙ στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή



  ΤΟ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ  ΚΑΒΑΛΑΣ  δηλώνει τη στήριξη του στους Επαγγελματίες του νομού ΚΑΒΑΛΑΣ. Με το νέο φορολογικό που προέκυψε από το μνημόνιο (αυτό που κάποιοι υποστήριζαν πως είναι θετικό για τους επαγγελματίες γιατί ?Γιατί έτσι πίστευαν ίσως γιατί συμμετέχουν στην κυβέρνηση η έτσι νομίζουν )όχι μόνο δε βελτιώνεται η κατάσταση ,αλλά αντίθετα νέα αβάσταχτα βάρη φορολογικά πέφτουν στις πλάτες των φορολογούμενων πολιτών .Έτσι στις τεράστιες ληξιπρόθεσμες οφειλές που ήδη  υπάρχουν θα έρθουν  να προστεθούν και αυτές
που ψηφίζονται  μέσα στο Δεκέμβριο, Ο ΕΤΑΚ του 2010 ,του 2011 και του 2012κ.τ.λ. Η πάταξη της φοροδιαφυγής με τις πολιτικές της κυβέρνησης γίνεται άπιαστο όνειρο .
      Σήμερα ένας κλάδος της πόλης μας, οι  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ έχουν φτάσει στα όρια τους και ίσως πολλοί να τα έχουν περάσει και αυτά .Σε αυτόν τον κλάδο πρέπει όλοι να είμαστε δίπλα να τους στηρίξουμε .Να στηρίξουμε τον εργαζόμενο ΚΑΒΑΛΙΩΤΗ . Είμαστε στο πλευρό τους και απέναντι στην τρικομματική κυβέρνηση γιατί πιστεύουμε μαζί με αυτούς στα δίκαια αιτήματα τους για το φορολογικό ,για το συμψηφισμό των οφειλών τους με οφειλές του Δημοσίου και βέβαια λέμε και εμείς ΟΧΙ στο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή .ΟΛΟΙ ΜΑΣ μπορούμε να οργανώσουμε των χρόνο μας για να κάνουμε τις αγορές μας, άλλωστε το πρόβλημα των ΕΛΛΗΝΩΝ  δεν είναι ο χρόνος αλλά η ΕΛΛΕΙΨΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. Προφανώς οι κυβερνώντες μας κάτι ξέχασαν για άλλη μια φορά .Να ανοίξουν τα καταστήματα την Κυριακή τους είναι εύκολο, το να γεμίσουν τα πορτοφόλια μας πως το βλέπουν?

Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου