Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

«Ελληνική μέρα» στη Wall Street - Μην κλαίς Alexis

Ελληνική μέρα για το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ήταν η χθεσινή και ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, χτύπησε το «Closing Bell», δηλαδή το καμπανάκι λήξης της συνεδρίασης...
Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης παρέθεσε επίσημο γεύμα εργασίας προς τιμήν του κ. Χατζηδάκη, της κυβερνητικής αποστολής, των εταιρειών που συμμετείχαν
στο συνέδριο και των εταιρειών ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες.

Η ειδική αυτή εκδήλωση διοργανώνεται σε ετήσια βάση, στα πλαίσια του επενδυτικού συνεδρίου της Capital Link, με στόχο να τιμήσει την Ελλάδα.

Ο Κωστής Χατζηδάκης μετά την επίσκεψη στη Γουόλ Στριτ συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο, τον οποίο διαβεβαίωσε ότι «η ελληνική κυβέρνηση κάνει ό,τι μπορεί για να είναι κοντά στην ομογένεια, ιδιαίτερα κοντά στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο και πρέπει να στηρίξουμε διότι είναι ο φάρος της Ορθοδοξίας».




Ο Αρχιεπίσκοπος από την πλευρά του τόνισε ότι συζήτησαν «βασικά πράγματα σε θέματα ανάπτυξης και πώς θα μπορούσε η ομογένεια να συμβάλει σε αυτή με τρόπο ρεαλιστικό και ουσιαστικό».
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου