Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

To Αστικό ΚΤΕΛ για τα μαθητικά

Το Αστικό ΚΤΕΛ για τα μαθητικά
Θα συνεδριάσει πριν απαντήσει στον περιφερειάρχη
Στην Καβάλα βρέθηκε την Κυριακή ο περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, όπου συνάντησε τον αντιπρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Γιώργο Κωνσταντινίδη, στον οποίο έθεσε εκ νέου το θέμα της δωρεάν μεταφοράς των μαθητών. Ο κ. Κωνσταντινίδης επιφυλάχθηκε να απαντήσει αφού το θέμα συζητηθεί στο συμβούλιο του ΚΤΕΛ. Σύμφωνα με τον Άρη Γιαννακίδη το τελευταίο χρονικό διάστημα οι πληρωμές των ΚΤΕΛ έχουν ομαλοποιηθεί, θα γίνονται μάλιστα μια φορά κάθε μήνα.
Ο πρόεδρος Σίμος Γιοβανάκης ανέμενε να ενημερωθεί για τις λεπτομέρειες της συνάντησης και
διευκρίνισε ότι σύντομα θα δοθεί απάντηση στον περιφερειάρχη. Αναφορικά όμως με την ομαλοποίηση και την τακτικότητα της αποπληρωμής των οφειλών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτά ακόμη δεν τα είδαμε». Το Αστικό ΚΤΕΛ έλαβε τα χρωστούμενα για το 2011 αλλά η φετινή χρονιά που οδεύει προς το τέλος της είναι ακόμη απλήρωτη. «Μακάρι να ισχύουν τα λεγόμενα και στο εξής να πληρωνόμαστε μία φορά κάθε μήνα. Ωστόσο είμαστε συγκρατημένοι εξαιτίας των γενικότερων δύσκολων οικονομικών συνθηκών. Μπορεί ο περιφερειάρχης να υπόσχεται, αλλά ορισμένα δεδομένα δεν άπτονται μόνο στη δική του αρμοδιότητα. Όταν δε στέλνονται χρήματα από την κεντρική διοίκηση αυτονόητα και η περιφέρεια δεν μπορεί να εξοφλήσει χρέη», παρατήρησε ο κ. Γιοβανάκης.
Το διοικητικό συμβούλιο του Αστικού ΚΤΕΛ θα συνεδριάσει και θα εξετάσει τα λεγόμενα του Άρη Γιαννακίδη, πριν λάβει αποφάσεις και απαντήσει. Στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή στην αρχή της επόμενης θα υπάρξει η απάντηση για τις δωρεάν μαθητικές μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου