Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Oμολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος;


Oμολόγησε ο δράστης του φρικτού εγκλήματος;
Φέρεται να ομολόγησε τελικά, όπως αναφέρουν πηγές της Ασφαλείας, ο δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας της 34χρονης Ζωής, τα ξημερώματα της Πέμπτης.
Ο 35χρονος Χρήστος Παπάζογλου από το Μυρωδάτο, προσήχθη και φέρεται να ομολόγησε το έγκλημα,όμως επειδή πέφτει σε αντιφάσεις θα ταυτοποιηθεί η εγκληματική του πράξη και με γενετικό υλικό. Λίγο πριν τις 10 και ενώ είχε μεταφερθεί στο σπίτι του για τη συλλογή στοιχείων και πειστηρίων, ο κόσμος αντιλήφθηκε την παρουσία του και κατά την αποχώρηση όρμηξε να τον λιντσάρει ! Ισχυρή αστυνομική δύναμη είχε αποκλείσει την πολυκατοικία που μένει στην οδό Περικλέους, στην Ξάνθη.
Σύμφωνα με άλλες πηγές δεν προχώρησε σε ομολογία αλλά οι άνδρες της Αστυνομίας είναι σίγουροι
ότι πρόκειται για αυτόν. Εφόσον ταυτοποιηθεί το γενετικό υλικό που έχει συλλεχθεί από τον τόπο του εγκλήματος και τον ύποπτο, θα προχωρήσουν σε σύλληψη και σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του.
Δεν επιβεβαιώνεται αν ο φερόμενος ως δράστης γνώριζε την 34χρονη Ζωή. Είναι άξιο επίσης να σημειωθεί ότι ο εν λόγω φερόμενος ως βιαστής και φονιάς,  κατηγορήθηκε το 2009 για απόπειρα βιασμού καθώς και πέρυσι στον χώρο  πίσω από την νομαρχία για απόπειρα δεύτερου βιασμού σε φοιτήτρια. Απαλλάχτηκε των κατηγοριών για τις προηγούμενες απόπειρες βιασμού; Πώς βρέθηκε να κυκλοφορεί έξω; Κανείς δεν γνωρίζει.
Το πόρισμα του ιατροδικαστή
Εν τω μεταξύ, συνταρακτικά για τον τρόπο που άφησε την τελευταία της πνοή η 34χρονη Ζωή είναι τα ευρήματα της νεκροψίας που διενήργησε ο Ιατροδικαστικής Παύλος Παυλίδης, στο Νοσοκομείο της Ξάνθης.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η άτυχη κοπέλα υπέστη βιασμό  και σεξουαλική κακοποίηση, οι λεπτομέρειες της οποίας εξετάζονται από την εγκληματολογική έρευνα, σε εργαστηριακό επίπεδο.  Παράλληλα, όμως, έχει υποστεί κακώσεις τόσο στο σώμα, όσο και στο κεφάλι, ουσιαστικά συντριπτικά κατάγματα,γεγονός που μαρτυρά επώδυνο θάνατο πριν ο απάνθρωπος δράστης τη βάλει φωτιά. Για το λόγο αυτό εντοπίστηκαν εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού στο πάνω μέρος του σώματός της.
Πηγή: xanthipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου