Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ συμβουλεύει τον Αλέξη

Η φωτογραφία είναι από την πρόσφατη Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επιχείρησε να δώσει στον ελληνικό λαό κάτι νέο, φρέσκο, που θα φέρει την ανατροπή στην ελληνική κοινωνία.
Ένα κόμμα που θα είναι απαλλαγμένο από τα βάρη και τις αμαρτίες του παρελθόντος και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος. Μπράβο, λοιπόν στον Αλέξη Τσίπρα που θέλει να πλασάρεται έτσι, όμως, η αλήθεια δεν είναι αυτή των επικοινωνιολόγων που θέλουν να φτιάξουν ένα ακόμη προφίλ σωτήρα. Και η φωτογραφία το αποδεικνύει.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δίπλα του δύο πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που αναβαπτίστηκαν στην αριστερή κολυμβήθρα. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Κουρουπλής, αλλά το ενδιαφέρον το έχει ο άλλος που με ύφος δασκάλου κάνει μαθήματα στον Τσίπρα. Είναι ο Αντώνης Κοτσακάς, άλλοτε δεξί χέρι του Ακη Τσοχατσόπουλου που πέρασε και από κάποιες κυβερνητικές θέσεις με το ΠΑΣΟΚ. Δείτε τον τρόπο που νουθετεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς θα του κάνει μαθήματα πολιτικού λόγου, πώς να σταθεί στο βήμα, τι να πει για να χαϊδέψει τα αυτιά των 3.000 συνέδρων. Θεωρείται «μανούλα» στο παρασκήνιο ο κ. Κοτσακάς και σίγουρα για τον Αλέξη θα είναι κάτι σαν…μέντορας.

Αλλά το δασκαλίστικο ύφος είναι όλα τα λεφτά. Όποιος κακεντρεχής πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το ΠΑΣΟΚ του 2012, αποβάλλεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου