Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Δαρδαμανέλης Θρασύβουλος, Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσ/νίκης: Ευχαριστήρια Επιστολή


Dardamanelis Thrasivoulos


ΔΑΡΔΑΜΑΝΕΛΗΣ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ
ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΔΕ ΑΝΑΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
Τηλ.: 6973455800 – 2310413171
Ε-mail: dardamanel@gmail.com
                                                                                                              Θεσσαλονίκη 25.11.2012
                                                                                                     Ενημερωτικό Νο 1
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μετά τις εκλογές στις 5 Νοεμβρίου 2012 για την ανάδειξη των αιρετών εκπροσώπων μας στο ΠΥΣΔΕ της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προς όλες και όλους εσάς τους συναδέλφους, που με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας.
Παράλληλα ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαμε στο ψηφοδέλτιο της
ΔΑΚΕ ΔΕ και το οποίο εσείς αναδείξατε ως πρώτη δύναμη για πολλοστή και συνεχόμενη φορά.
Επίσης ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν ενεργά με τη ψήφο τους στην κορυφαία αυτή εκλογική διαδικασία του κλάδου.
Θέλω να είστε σίγουροι ότι και την διετία 2013-14 θα αγωνιστώ για τα δικαιώματα των συναδέλφων μέσα από τη χρηστή , διαφανή και αποτελεσματική λειτουργία του ΠΥΣΔΕ που θα στηρίζεται στη νομιμότητα των αποφάσεών του, ακόμη και μειοψηφώντας ώστε να σας δίνεται η δυνατότητα να δικαιώνεστε με προσφυγή στα Διοικητικά Δικαστήρια .
Από το 2003 που μου αναθέσατε από τη θέση του 1ου τακτικού αιρετού την ευθύνη της εκπροσώπησής σας στο ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης, αγωνίζομαι καθημερινά και θα συνεχίσω πάντα με γνώμονα πρωταρχικό την κοινωνική ευαισθησία, το ιδανικό πλαίσιο εργασίας και το κατάλληλο ψυχολογικό κλίμα, που πρέπει να έχει ο δοκιμαζόμενος πλέον οικονομικά, εργαζόμενος εκπαιδευτικός ώστε να προσφέρει το μέγιστο δυνατό των ικανοτήτων του, στους μαθητές και την οικογένειά του. Όλα αυτά στα πλαίσια της νομιμότητας και των ψηφισμένων νόμων-κανόνων-αποφάσεων του οργάνου και των ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.
Η αποστολή της συγκεκριμένης επιστολής καθυστέρησε επειδή περίμενα αν οι προτάσεις που έκανα μέσω και της Β ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης προς την ΟΛΜΕ και το ΥΠΑΙΘΠΑ θα περιλαμβάνονταν στην εγκύκλιο για τις μεταθέσεις του 2013-14, (Κατάργηση α)διετίας στην οργανική, β)μοριοδότησης από το 2011 με διπλασιασμό των μορίων, γ) δυνατότητα να δηλώνουμε όσες περιοχές μετάθεσης θέλουμε και όχι να υπάρχει ο περιορισμός των 15 προτιμήσεων). ,
Με εκτίμηση ,
Δαρδαμανέλης Θρασύβουλος ,
Εκπ/κός 8ου Γυμν. Καλαμαριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου