Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χωρίς διοικητή το νοσοκομείο!

Χωρίς διοικητή το νοσοκομείο!
Χωρίς διοικητή είναι από την προηγούμενη εβδομάδα το γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Καβάλας. Στις 13 Δεκέμβρη δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης απόφαση του υπουργού Ανδρέα Λυκουρέντζου με ημερομηνία 6 Δεκεμβρίου 2012. Με την απόφαση αυτή λύνεται αυτοδίκαια η θητεία του Δημήτρη Παπαδόπουλου, λόγω του ότι συμπλήρωσε δύο χρόνια στη θέση του διοικητή του νοσοκομείου από το διορισμό του.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δήλωσε πλήρη άγνοια για την εξέλιξη. Περιμένει να ενημερωθεί μάλλον
σήμερα.
Με την ίδια απόφαση του υπουργού υγείας διαπιστώνεται η αυτοδίκαιη λύση της θητείας του κοινού διοικητή των νοσοκομείων Λαμίας – Καρπενησίου και Άμφισσας. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο γιατί συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από το διορισμό του. Η ίδια απόφαση κάνει δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας διοικητού του νοσοκομείου Καλύμνου, όπως νωρίτερα φέτος έγινε και με την αναπληρώτρια διοικητού του νοσοκομείου Καβάλας, Αγγελική Δημητρακάκη.
Με λίγα λόγια το νοσοκομείο Καβάλας δεν έχει όχι μόνο διοικητή αλλά ούτε καν αναπληρωτή διοικητή, αφού η κα Δημητρακάκη παραιτήθηκε νωρίς.
Το τι θα γίνει από δω και πέρα είναι άγνωστο. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι η απόφαση του υπουργού ενώ δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα της κυβέρνησης δεν έγινε γνωστή στο νοσοκομείο Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου