Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Ξεψύχησε ο αντιδήμαρχος Καλαβρύτων από ανακοπή καρδιάς την ώρα της εκδήλωσης για το ολοκαύτωμα της περιοχής.

Λιποθύμησε μπροστά στους επίσημους και άφησε την τελευταία του πνοή σχεδόν αμέσως.Συγκλόνισε όλη την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων και όχι μόνο ο ξαφνικός θάνατος του αντιδήμαρχου Κώστα Ασημακόπουλου την ώρα της τέλεσης της επιμνημόσυνης δέησης των θυμάτων του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος. Οι εικόνες από τις τελευταίες του στιγμές συγκλονίζουν.Ο αντιδήμαρχος Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Καλαβρύτων και πρώην Δημαρχος  Παϊων ,Κώστας Ασημακόπουλος,άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς .
Ο Κώστας Ασημακόπουλος αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε. Επί τόπου έσπευσαν οι παρευρισκόμενοι να βοηθήσουν, με πρώτο τον Δήμαρχο Δυτικής Αχαΐας και καρδιολόγο Ανδρέα Παναγιωτόπουλο αλλά δεν κατέστη δυνατόν να επανέλθει καθώς ήταν ήδη αργά μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων οπου και διαπιστώθηκε ο θανατός του.
Ο Κώστας Ασημακόπουλος 62 χρονων πατερας 3 αγοριών, πολιτικός μηχανικός και κατασκευαστής
στο εππάγγελμα, διετέλεσε δήμαρχος Δάφνης Καλαβρύτων από 1996-1999 και Δήμαρχος Παϊων (με την ενοποίηση του Καποδίστρια 1) 1999-2010
Στον διευρυμένο Δήμο Καλαβρύτων εξελέγη με τον συνδυασμό του Δημάρχου Γιώργου Λαζουρά και ανέλαβε την αντιδημαρχία Έργων, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος του Δήμου Καλαβρύτων
Ο στενός του φίλος και πρόεδρος του Πανκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας Αθανάσιος Φρατζής που βρισκόταν δίπλα του δήλωσε στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS «είμαι συντετριμμένος αφού έχασα έναν πολύ καλό φίλο και συμπατριώτη Η κοινωνία των Καλαβρύτων έχασε έναν ακούραστο εργάτη που για πολλά χρόνια η προσφορά του ήταν ανεκτίμητη. Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει κουράγιο στην οικογένεια του»
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων σε δηλώσεις του τόνισε «Είμαι σοκαρισμένος από το απροσδόκητο περιστατικό. Έχασα τον καλύτερο συνεργάτη μου, έναν πραγματικό δάσκαλο της Αυτοδιοίκησης»
πηγή:kalavrytanews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου