Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Υποψήφιοι πρόεδροι στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ

Υποψήφιοι πρόεδροι στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ
Oι μέτοχοι του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας προετοιμάζονται για την εκλογική γενική συνέλευση που θα γίνει στο σταθμαρχείο της πόλης, το προσεχές Σάββατο. Όπως συνηθίζεται έτσι θα συμβεί κι αυτή τη φορά, δηλαδή η γενική συνέλευση θα γίνει με πρώτη πρόσκληση αφού όμως πρώτα διαπιστωθεί απαρτία.
Οι υποψηφιότητες μπορούν να κατατίθενται μέχρι την Παρασκευή (14/12), το μεσημέρι. Στη γενική συνέλευση του Σαββάτου που αν δεν γίνει λόγω μη απαρτίας, θα
επαναληφθεί στο τέλος του μήνα, οι μέτοχοι θα ψηφίσουν νέο πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ μετά την παραίτηση του Χαράλαμπου Τουμανίδη, που συνταξιοδοτείται.
Υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης που μετέχει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ και ο μέτοχος Θανάσης Παπακυριακού που προέρχεται από την περιοχή του Νέστου.
Το πρώτο που φαίνεται ότι πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι οι εκλογές στο ΚΤΕΛ θα γίνουν μάλλον το Σάββατο λόγω της κινητικότητας και του ενδιαφέροντος που υπάρχει. Άρα θα υπάρχει κι απαρτία. Όσο για τους δύο υποψήφιους προέδρους δεν αποκλείεται στο τέλος να είναι ένας από αυτούς, να παραμείνουν οι δύο ή να υπάρξει και τρίτος υποψήφιος πρόεδρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου