Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Ποιοί βουλευτές συνέδραμαν στο δίσκο του ΠΑΣΟΚ


pasok ippokratous tameiaΟ... δίσκος του ΠΑΣΟΚ ζητώντας την οικονομική βοήθεια από τα στελέχη συνεχίζεται.

Ήδη στους βουλευτές έγινε έκκληση να συγκεντρώσουν -με κουπόνια- κάπου 5.000 ευρώ ο καθένας.

Παράλληλα εξελίσσεται μια άλλη προσπάθεια αναζήτησης εσόδων με πρωτοβουλία ορισμένων νέων στελεχών και κυρίως του βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, και πάει καλά. Πρόκειται για κανονική εκστρατεία
οικονομικής συνδρομής από τους βουλευτές των άλλων κομμάτων.

Αρχισαν, λοιπόν, να χτυπούν τις πόρτες στις άλλες κοινοβουλευτικές ομάδες -πλην του Μιχαλολιάκου- και βρήκαν ανταπόκριση.

Τα ονόματα κρατούνται μυστικά, αλλά ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του ΠΑΣΟΚ αποδεικνύεται, σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό, ο Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος πρόσφερε 200 ευρώ, σε τέσσερα χαρτονομίσματα των 50. Οπως ο ίδιος εξολομογήθηκε, τον πέτυχαν ακριβώς τη στιγμή που είχε κάνει ανάληψη από το μηχάνημα της τράπεζας.

Ποσό αγνώστου ύψους έχει προσφέρει και ο πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ενώ ο Μάκης Βορίδης προσέφερε 50 ευρώ. Τόσα πήγε να δώσει και ο Νότης Μηταράκης, αλλά ξαφνικά δίστασε και είπε: «Αφού είναι για το ΠΑΣΟΚ, να δώσω 100».

Από τη ΝΔ κουπόνια πήραν επίσης ο Σίμος Κεδίκογλου και ο Κώστας Τασούλας.

Εμπράκτως την αλληλεγγύη τους εξεδήλωσαν από τη ΔΗΜΑΡ ο Δημήτρης Αναγνωστάκης και ο Νίκος Τσούκαλης. Ο Νίκος Βούτσης και ο Γιώργος Σταθάκης που έβαλαν το χέρι στην τσέπη υπέρ του ΠΑΣΟΚ και το ίδιο έκανε και η Μαρία Κόλλια, βουλευτής του Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου