Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Η «Μαχόμενη Μειοψηφία» πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Γ.Παπαντωνίου

Η «Μαχόμενη Μειοψηφία» πίσω από την επίθεση στο σπίτι του Γ.Παπαντωνίου  Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια, που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, έξω από το σπίτι του πρώην υπουργού Οικονομίας, Γιάννου Παπαντωνίου, ανέλαβε η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία - Κομάντο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος».
Πρόκειται για την ίδια οργάνωση που είχε αναλάβει την ευθύνη και για την εμπρηστική επίθεση που είχε σημειωθεί στην οικία της πρώην γενικής γραμματέως του υπουργείου Περιβάλλοντος, Μαρίας Καλτσά, στο Ψυχικό, στις 26 Νοεμβρίου, από την οποία είχαν προκληθεί σοβαρές ζημιές.
Στην ανακοίνωσή-προκύρηξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Athens.Indymedia.org, η οργάνωση
αναφέρει τα εξής: «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην υπουργού Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου».
» Φτάσαμε έξω από την πόρτα της βίλας του στην οδό Ολυμπίας στην Κηφισιά και πυρπολήσαμε τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιεί ο ίδιος και η 'γυναίκα' του Ρούλα Κουράκου για τις ανούσιες μετακινήσεις τους»
» Παρότι η σκέψη μας φλέρταρε διαρκώς με την εικόνα της φλεγόμενης βίλας και του τρομοκρατημένου Παπαντωνίου και τις 'γυναίκας' του να ψάχνουν εξόδους διαφυγής, είχαμε αποκλείσει εξ' αρχής μια τέτοια προοπτική καθώς στο εσωτερικό της βίλας υπήρχε το μικρό τους παιδί το οποίο και δεν θέλαμε να θέσουμε σε οποιοδήποτε κίνδυνο».
Η επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 π.μ. της Παρασκευής από αγνώστους που τοποθέτησαν αυτοσχέδιους μηχανισμούς που αποτελούνταν από επτά γκαζάκια στα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι του κ. Παπαντωνίου στην οδό Ολυμπίας στην Κηφισιά.
«H σημερινή επίθεση είναι αποτέλεσμα του κλίματος μισαλλοδοξίας και εκφοβισμού που καλλιεργούν συστηματικά τον τελευταίο καιρό ορισμένοι κύκλοι, τόσο στον πολιτικό χώρο όσο και στο χώρο των ΜΜΕ» δήλωσε ο πρώην υπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου