Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Στην αντεπίθεση περνά το ΠΑΣΟΚ για τη λίστα Λαγκάρντ

1venizelosΖητάει το πόρισμα Πεπόνη για τη λίστα Λαγκάρντ ο Βενιζέλος.

Μόλις οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου είδαν στον Τύπο τη φημολογία για συν 600 ονόματα έδειξαν αμέσως στην κατεύθυνση του οικονομικού εισαγγελέα, Γρηγόρη Πεπόνη, λέγοντας πως θα πρέπει άμεσα να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, δίνοντας στη δημοσιότητα το πόρισμά του.
Για το αν υπάρχουν ή όχι και άλλα ονόματα στο
περίφημο έγγραφο που παρέλαβε το 2010 ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας από το περιοδικό Hot Doc.

Για να προλάβουν άλλες ερμηνείες οι συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρέδωσε στο Μέγαρο Μαξίμου τη λίστα που του είχε δώσει ο Ιωάννης Διώτης με την ιδιότητα του γραμματέα του ΣΔΟΕ. "Το ίδιο ακριβώς usb" αναφέρουν χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας τη δημόσια δήλωσή του ότι "ούτε καν το άνοιξε από τη στιγμή που έκρινε ότι δε μπορούσε να χρησιμοποιηθεί". Δηλαδή, αν έχει γίνει παρέμβαση έχει γίνει πριν η περίφημη λίστα φθάσει σε ηλεκτρονική μορφή στα χέρια του τότε υπουργού Οικονομικών.

Για το θέμα δεν αποκλείεται να υπάρξει και επίσημη παρέμβαση από το ΠΑΣΟΚ, καθώς για την Ιπποκράτους είναι τεράστια η ανάγκη να ξεκαθαρίσει η υπόθεση που έχει ήδη κάνει μεγάλη ζημιά στο κόμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου