Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Προανακριτική για Παπακωνσταντίνου θα ζητήσουν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜ.ΑΡ.


Η κοινή πρόταση αναμένεται να υποβληθεί τη Δευτέρα
Στη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, προκειμένου να εξεταστούν οι χειρισμού του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου όσον αφορά τη λίστα Λαγκάρντ, συγκλίνουν οι πολιτικοί αρχηγοί που στηρίζουν την κυβέρνηση.

Τα τρία κόμματα αναμένεται να υποβάλουν τη Δευτέρα κοινή πρόταση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, προκειμένου να ελεγχθεί ο πρώην υπουργός σχετικά με την αλλοίωση της λίστας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου
αναφορικά με την πρόταση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης στη Βουλή για τον πρώην Υπουργό κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, δήλωσε:

«Η κυβέρνηση συμφωνεί με την πρόταση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη για τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης στη Βουλή για τον πρώην Υπουργό Γιώργο Παπακωνσταντίνου».

Προκαταρκτική εξέταση θα ζητήσει το ΠΑΣΟΚ. Η διευκρίνιση αυτή δινόταν από κύκλους του Κινήματος, που απάντησαν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων «τι εννοεί το ΠΑΣΟΚ όταν λέει ότι ζητεί να κινηθούν όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες που κατά το Σύνταγμα και τον Κανονισμό της Βουλής θα οδηγήσουν, με τον πιο πρόσφορο τρόπο, στην απόδοση όλων των ευθυνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου