Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η εξιχνίαση ζωοκλοπής αποκάλυψε οπλοστάσιο



Εξιχνιάστηκε η υπόθεση ζωοκλοπής των εκατόν εβδομήντα προβάτων που διαπράχθηκε το βράδυ της 20 προς 21 Δεκεμβρίου στο Ροδάκινο του Δήμου Αγίου Βασιλείου, με δράστη 46χρονο κτηνοτρόφο από το Ρέθυμνο, οποίος στο ποιμνιοστάσιό του είχε κρυμμένα...όπλα.

Μετά τη χθεσινή καταγγελία για τη ζωοκλοπή από τον 27χρονο κτηνοτρόφο που παραβιάστηκε το ποιμνιοστάσιο του, η αστυνομική
έρευνα, οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό, στην Τοπική Κοινότητα Δαφνέδων του Δήμου Μυλοποτάμου, του Ι.Χ. φορτηγού το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην διάπραξη της ζωοκλοπής. Τα στοιχεία του οχήματος ιδιοκτησίας 46χρονου, οδήγησαν τους αστυνομικούς στην ταυτότητα του δράστη αλλά και σε έρευνα στο ποιμνιοστάσιο του.

Εκεί και σε βοηθητικούς χώρους ιδιοκτησίας του, σε περιφραγμένο χώρο, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν: «Ένα πολεμικό οπλοπολυβόλο μάρκας RPD type 56 ρωσικής κατασκευής και προέλευσης, διαμετρήματος 7,62χ39mm, ένα πιστόλι μάρκας MAKAROV ρωσικής κατασκευής και προέλευσης, διαμετρήματος 9χ18mm, με έξι πλήρη φυσίγγια στη γεμιστήρα του, μία πλήρη και εύχρηστη χειροβομβίδα ρωσικής κατασκευής και προέλευσης, ένα κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) μάρκας BAIKAL, ρωσικής κατασκευής και προέλευσης, διαμετρήματος CAL 12, το οποίο κατείχε παράνομα και οκτακόσια ογδόντα δύο πλήρη φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων.
 ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου