Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΕΑΠ): Τα αποτελέσματα-Οδηγίες για τους επιτυχόντες

Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα των επιτυχόντων (κατηγορία Α) και επιλαχόντων (κατηγορία Β) στην ηλεκτρονική κατάταξη των υποψηφίων φοιτητών σε 6 προπτυχιακά και 25 μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014.
Για να δείτε τα ονόματα κάνετε κλικ εδώ
ΟΔΗΓΙΕΣ
Οι αρχικώς επιλεγέντες καθώς και οι επιλαχόντες (υποψήφιοι των κατηγοριών Α και Β της γενικής κατηγορίας υποψηφίων) καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Ε.Α.Π. www.eap.gr στο διαδίκτυο αμέσως μετά την κλήρωση ώστε να πληροφορηθούν σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής τους (www.eap.gr / ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ). Καλούνται επίσης
οι επιλεγέντες και επιλαχόντες (κατηγορίες Α και Β), με δική τους ευθύνη, να αντλήσουν από το διαδίκτυο όλα τα απαραίτητα για την εγγραφή τους έντυπα, να τα συμπληρώσουν και να τα αποστείλουν στο Ε.Α.Π. με συστημένη επιστολή το αργότερο έως και τις 18 Ιανουαρίου 2013 (αποκλειστική προθεσμία, σφραγίδα ταχυδρομείου).
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
• Οι ανήκοντες στην Κατηγορία Α θα πρέπει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2013 να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή και να στείλουν μαζί με τα δικαιολογητικά τους και το αντίγραφο κατάθεσης στην Τράπεζα ή το έντυπο ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ στην περίπτωση που επιλέξουν να καταβάλουν την οικονομική τους συμμετοχή μέσω πιστωτικής κάρτας MASTERCARD ή VISA.
• Οι ανήκοντες στην Κατηγορία Β θα πρέπει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2013 να στείλουν τα δικαιολογητικά τους χωρίς να καταθέσουν χρήματα σε αυτή τη φάση. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του ΕΑΠ στο διαδίκτυο στις 8 Μαρτίου 2013 για να δουν τον πίνακα των υποψηφίων Κατηγορίας Β οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις του Ε.Α.Π. και, με αυστηρή σειρά προτεραιότητας, καλύπτουν ακριβώς τα κενά από την Κατηγορία Α, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη διαδικασία εγγραφής τους.
• Οι ανήκοντες στην κατηγορία Γ (όλοι οι υπόλοιποι υποψήφιοι) θα πρέπει στις 15/04/2013 να επισκεφθούν με δική τους ευθύνη την ιστοσελίδα του ΕΑΠ για περισσότερες πληροφορίες. Οι ανήκοντες στην κατηγορία αυτή έχουν πιθανότητα εγγραφής εάν συντρέχουν και γι' αυτούς οι προϋποθέσεις του Ε.Α.Π. και υπό την προϋπόθεση ότι θα παραμείνουν κενές θέσεις από τις κατηγορίες Α και Β, τόσες που να φθάνουν τον αύξοντα αριθμό κατάταξης κάποιου από την κατηγορία Γ.
Η ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (www.eap.gr).
Όσοι υποψήφιοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για την αναζήτηση των αποτελεσμάτων της κλήρωσης καθώς και για την άντληση των απαραίτητων για την εγγραφή τους εντύπων θα μπορούν να εξυπηρετούνται, έως και τις 18 Ιανουαρίου 2013, και από τα γραφεία του Ε.Α.Π. στην Πάτρα, στην Πάροδο Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών, Δευτέρα ως Παρασκευή, από 09.00 ως 19.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου