Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

Καβάντζα του Τσίπρα στο δρόμο προς το δολάριο, ο Καμμένος


Ο Γιάννης Κουράκος ισχυρίστηκε μιλώντας στο ΣΚΑΙ ότι ο Πάνος Καμμένος έχει κρυφή ατζέντα και ζήτησε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ να κάνει κι αυτός άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Ο κ. Κουράκος αναφέρθηκε και στη συνομιλία που είχε με τον Γιώργο Βουλγαράκη, χωρίς όμως να θέλει να αποκαλύψει όλα όσα είπαν.

«Ο κ. Καμμένος έχει κρυφή ατζέντα με το ΣΥΡΙΖΑ και το δολάριο. Δεν μπορούν να υπάρχουν σκιές και να κρύβονται πρόσωπα πίσω από τον πρόεδρο» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε: 

«Ο Βουλγαράκης με πήρε τηλέφωνο, είχα να συνομιλήσω μαζί του πάνω από 10 χρόνια, μου λέει τώρα που βρήκαμε λεφτά εσείς πάτε να το διαλύσετε; Εγώ στηρίζω τους Ανεξάρτητους Έλληνες».

«Η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος μιλάει για ΕΕ και παραμονή εντός ευρώ, δε μπορεί να μιλάμε για δολάριο. Αν δεν υπήρχε η διακήρυξη αυτή δε θα υπήρχα σε αυτό το κόμμα. 

Το δολάριο σημαίνει ότι φεύγουμε και από την ΕΕ» τόνισε ο κ. Κουράκος για τις δηλώσεις Καμμένου περί δολαρίου.

«Αιφνιδιάστηκα για το ενδιαφέρον του Γιώργου του Βουλγαράκη για τους ΑΝΕΛ. Ξέρω ότι πήρε τηλέφωνο και τον κ. Ζώη και ξέρω ότι αυτά που συζητήσαμε ο κ. Βουλγαράκης τα μετέφερε και στον κ. Καμμένο. 

Γιατί ο κ. Καμμένος δεν κάνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου; 

Εγώ και ο κ. Ζώης δεχόμαστε την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, ας αναλάβουν βουλευτές που είναι δικηγόροι της ΑΝΕΛ την άρση αυτή τι έχουμε να κρύψουμε;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής και κατέληξε: 

«Ο Καμμένος θα γίνει καβάτζα του ΣΥΡΙΖΑ όχι εμείς της ΝΔ».

 


ysterografa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου