Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Διαδικασία χορήγησης άδειας για επιστημονικούς ή επιμορφωτικούς λόγους στους εκπαιδευτικούς

epimorfotes 300 225
   Σχετικά με τη διαδικασία χορήγησης αδειών για επιμορφωτικούς ή επιστημονικούς λόγους (άρθρο 59 του Ν. 3528/2007, ΦΕΚ 26/τ.Α΄/09-02-2007) στους εκπαιδευτικούς, σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα :
Στις αιτήσεις που υποβάλλονται στην Υπηρεσία για χορήγηση άδειας για επιστημονικούς ή επιμορφωτικούς λόγους θα πρέπει να υπάρχει : α)
επίσημη ονομαστική πρόσκληση του ενδιαφερόμενου εκπαιδευτικού από τον φορέα διοργάνωσης (π.χ Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α., Περιφερειακή Δ/νση Π.Ε. & Δ.Ε. Αττικής, ΙΝ.ΕΠ. – ΕΚΔΔΑ κ.ά.) του προγράμματος, σεμιναρίου ή συνεδρίου και β) το πρόγραμμα του σεμιναρίου ή του συνεδρίου.
Οι προαναφερόμενες άδειες ε γ κ ρ ί ν ο ν τ α ι  από τον Διευθυντή Εκπαίδευσης, εφόσον κρίνεται η συμμετοχή του ενδιαφερόμενου εκπαιδευτικού συμφέρουσα για την υπηρεσία, δεν παρακωλύεται η εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Σχολείου και υπάρχει συνηγορία του Διευθυντή του Σχολείου.
Υπενθυμίζεται ότι οι αιτήσεις για χορήγηση άδειας για επιμορφωτικούς ή επιστημονικούς λόγους θα πρέπει να αποστέλλονται στη Διεύθυνση  ε γ κ α ί ρ ω ς,  π ρ ι ν  από την έναρξη της άδειας.
Παρακαλούμε για την εφαρμογή των ανωτέρω και την ενυπόγραφη ενημέρωση όλων των εκπαιδευτικών.

Η  ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ


ΙΑΤΡΙΔΟΥ  Δ.  ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου