Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Βίος και πολιτεία του φονιά της Ξάνθης



Αποκαλυτπικές μαρτυρίες για το παρελθόν του δράστη
«Ήταν από μικρός οξύθυμος και βίαιος. Όλοι τον απέφευγαν γιατί δημιουργούσε επεισόδια. Είχαν προσπαθήσει να κάνουν παράπονα στην οικογένειά του, όμως τους απειλούσε με καραμπίνα η μάνα του. Είχε κατηγορηθεί από ανήλικος για κλοπή μοτοσικλετών και είχε απασχολήσει τους επιμελητές ανηλίκων της πόλης.

Είχε προσπαθήσει να βιάσει μία κοπέλα στο Πανόραμα της Ξάνθης, πριν από ενάμιση χρόνο, όμβως εκείνη φώναξε, έσπευσαν περίοικοι και μετά ήρθε η Αστυνομία και τον έπιασε. Μετά μας έλεγε ότι ήξερε την κοπέλα και είχε εκνευριστεί επειδή εκείνη δεν τον ήθελε. Λίγες μέρες πριν από τον άγριο φόνο της Ζωής, είχε κάνει μεγάλο επεισόδιο στο νοσοκομείο της Ξάνθης. Πριν από μερικά χρόνια είχε γίνει έμπορος ναρκωτικών ενώ κατηγορήθηκε ότι έκλεψε από έναν βενζινοπώλη που του είχε δώσει δουλειά στο πρατήριο.

Παλαιότερα είχαν γίνει και έρευνες στο πατρικό του, γιατί θεωρούσαν αυτόν και κάποιους συγγενείς του ύποπτους για λαθρανασκαφές στον αρχαιολογικό χώρο των Αβδήρων».

Αυτά ανέφερε στο «Βήμα της Κυριακής» ένας γνωστός της οικογένειας του 27χρονου που φέρεται να βίασε και να έκαψε ζωντανή στην Ξάνθη την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου.

Άνθρωποι που γνώριζαν τον 27χρονο κάνουν λόγο για έναν «σωματώδη, ανεξέλεγκτο, εριστικό νεαρό, που προκαλούσε παντού προβλήματα, σε κάθε κίνηση και προσωπική επιλογή του».

Είχε καταδικασθεί πολλές φορές για μικροαδικήματα, ενώ είχε φυλακισθεί για έξι μήνες, για την απόπειρα βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας, η οποία, όμως είχε ανακαλέσει στο δικαστήριο την κατηγορία και ο 27χρονος είχε αποφυλάκισθεί.
Κάτοικοι του χωριού, από το οποίο κατάγεται ο νεαρός, αναφέρουν ότι «από μικρός όλο αναστάτωνε την περιοχή. Όλο έκανε καβγάδες με το παραμικρό. Είχε μανία με τις μοτοσικλέτες και έκλεβε προκειμένου να τις καβαλάει και να τις παρατάει. Περνούσε από τους αγροτικούς δρόμους κάνοντας σούζες και ζώντας στο δικό του κόσμο».

Η συμπεριφορά του, πολλές φορές είχε ενοχλήσει τους συντοπίτες του και πολλοί είχαν πάει στη μητέρα του για να παραπονεθούν. Αντί να τον συνετίσει όμως, εκείνη γινόταν έξαλλη, και κάποιες φορές είχε βγάλει ακόμη και καραμπίνα για να απομακρύνει εκείνους που της ζητούσαν να νουθετήσει το παιδί της!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου