Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Τσίπρας: Κάθε βδομάδα κι άλλη θέση!!! Αυτή τη βδομάδα είναι υπέρ των ξένων επενδύσεων!!

Μετά την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, που υποσχέθηκε στους ξένους πρέσβεις πριν μια βδομάδα, απαλείφοντας τον όρο "κατάργηση του μνημονίου" από το λεξιλόγιό του, ήρθε η εβδομάδα όπου ο Τσίπρας είναι και υπερ των ξένων επενδύσεων... 

Για πρώτη φορά ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ άφησε πίσω του τις απειλές που εκτόξευσε πρόσφατα εναντίον των ξένων επενδυτών («Αν έρθουν στην Ελλάδα θα χάσουν τα λεφτά τους» είχε πει) και τάχθηκε υπέρ των συμπράξεων μεταξύ ελληνικών και ξένων εταιρειών, ιδιωτικών και δημοσίων.
«Εμείς φέρνουμε την τεχνογνωσία της πλουραλιστικής οικονομίας όπου ο ιδιωτικός και ο κοινωνικός τομέας θα λειουργούν συμπληρωματικά» είπε χαρακτηριστικά, για πρώτη φορά, ο κ. Τσίπρας.

ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των επενδύσεων

Δίνοντας έμφαση στο θέμα των επενδύσεων και της Ανάπτυξης της χώρας ο Αλέξης Τσίπρας προχώρησε ακόμη περισσότερο και επέρριψε την ευθύνη για την έλλειψη επενδυτών κυρίως στα καρτέλ και στη διαπλοκή:

«Κανένας σοβαρός επενδυτής δεν θα αναλάβει το μακροπρόθεσμο επιχειρηματικό ρίσκο της παραγωγικής επένδυσης σε μια χώρα όπου την ιδιωτική πρωτοβουλία δεν την εκτοπίζει το κράτος και η δημόσια παρέμβαση, αλλά το καρτέλ της διαπλοκής που νέμεται τα αναπτυξιακά κονδύλια και νοθεύει τους κανόνες της αγοράς» είπε ο κ. Τσίπρας.

Αυτά... για να μη νομίζουν μερικοί ότι ο Τσίπρας δεν θα "ξεπουλήσει" τίποτα και θα ξαναγοράσει την Ολυμπιακή... όπως έκανε κι ο Γιωργάκης που ψήφισαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου