Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

Συνελήφθη ειδικός σύμβουλος για υπεξαίρεση στον ΕΟΤ


Συνελήφθη από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων πρώην ειδικός σύμβουλος του πρώην γενικού γραμματέα του ΕΟΤ, Νίκου Καραχάλιου για υπόθεση υπεξαίρεσης στον Οργανισμό.

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα γραφεία του ΕΟΤ και ενημερώθηκε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ζήτησε να αποδωθεί δικαιοσύνη και να διελευκανθεί σε βάθος η υπόθεση.

Η Εισαγγελία Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη σε 5 άτομα, τέσσερις άνδρες και μία

γυναίκα, εκ των οποίων ο ένας είναι ο ειδικός σύμβουλος του κ. Καραχάλιου, ο οποίος πήρες παρατύπως το μπλόκ επιταγών του Οργανισμού την περασμένη εβδομάδα. Λίγο αργότερα μια γυναίκα εμφανίστηκε σε τράπεζα για να εξαργυρώσει επιταγή μεγάλης χρηματικής αξίας, 147.000 ευρώ, στο όνομα του ΕΟΤ για δήθεν έξοδα σε γνωστό ξενοδοχείο.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο και καμία συναλλαγή δεν επαληθεύτηκε με αποτέλεσμα να κινηθούν υποψίες, όπερ και άρχισε ο έλεγχος.

Η ερεύνα θα συνεχιστεί σε βάθος από την Εισαγγελεία καθώς υπάρχους ενδείξεις και για συμμετοχή άλλων υπαλλήλων του ΕΟΤ σε υπεξαιρέσεις. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για απάτη, πλαστογραφία.
http://newpost.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου