Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Η Κέιτ Μίντλετον περιμένει τον «διάδοχο»

Η Κέιτ Μίντλετον περιμένει τον «διάδοχο»Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Και, μάλιστα από το ίδιο το παλάτι, το οποίο αναγκάστηκε να επιβεβαιώσει τις φήμες, λόγω της εισαγωγής της Κέιτ Μίντλετον σε νοσοκομείο του Λονδίνου. Αν και το ζευγάρι ήθελε και προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη, η σοβαρή ναυτία τους «πρόδωσε».
Το πριγκιπικό ζεύγος είκοσι μήνες αφότου παντρεύτηκε θα
αποκτήσει το πρώτο του παιδί.
«Ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ περιμένει παιδί», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. «Η δούκισσα εισήχθη σήμερα το απόγευμα στο νοσοκομείο Κινγκ Εντουαρντ Ζ' στο κέντρο του Λονδίνου εξαιτίας σοβαρής ναυτίας. Καθώς η κύηση είναι στο αρχικό της στάδιο, η Αυτής Μεγαλειότης θα πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες και στη συνέχεια θα έχει ανάγκη ξεκούρασης», επισημαίνεται.
Η υπερέμεση της κυήσεως επηρεάζει περίπου μία στις 100 με 200 εγκύους και είναι συχνότερη στην περίπτωση που κυοφορούνται δίδυμα.
Τον ενθουσιασμό του εξέφρασε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Ντέιβιντ Κάμερον, στο twitter του, όπου έγραψε: «Είμαι ενθουσιασμένος με τα νέα. Θα γίνουν υπέροχοι γονείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου