Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΝΔ: Οι κουκουλοφόροι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ κλαψουρίζουν επειδή η ΕΛΑΣ εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους!

Ζητάνε και τα ρέστα οι κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ για τη χθεσινή επιχείρηση της ΕΛΑΣ που καθάρισε τη βίλα Αμαλία από τα ποντίκια που ζούσαν μέσα και την είχαν κάνει γιάφκα εξόρμησης. Η ΝΔ απάντησε με σκληρό τρόπο όπως αρμόζει στους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο κλαψούρισμά τους επειδή έχασαν "τον κοινωνικό χώρο βίλα Αμαλία" όπως λένε χαρακτηριστικά.

«Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες», σχολίασε η Νεολαία του Συνασπισμού εκφράζοντας έντονες επικρίσεις κατά της ΕΛ.ΑΣ.

«Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τα κακοποιημένα κορμιά των μεταναστών, ούτε οι μελανοχιτώνες που κυκλοφορούν με εξοπλισμό μάχης, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλα Αμαλίας, που βάζουν φραγμό με την ύπαρξη τους, στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό», ανέφερε στην ανακοίνωσή της και συνέχισε:

«Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι ένα χώρος που βρίσκεται για χρόνια στο στόχαστρο των νεοναζί, εκκενώνεται μια μέρα μετά την καταψήφιση από την τρικομματική συγκυβέρνηση μαζί με τη Χρυσή Αυγή, της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ για διελεύκανση του σκανδάλου με τη λίστα Λαγκάρντ. Aπ'ότι φαίνεται ανάμεσα σε κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή, οι “χάρες” επιστρέφονται».

Με μια σκληρή ανακοίνωση, η ΝΔ απάντησε πως «Οι κουκουλοφόροι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφού το κάλεσμά τους να καεί η Αθήνα και οι περιουσίες των Ελλήνων έπεσε στο κενό, τώρα “κλαψουρίζουν”, επειδή η ΕΛ.ΑΣ. εφάρμοσε το νόμο και εξουδετέρωσε το στρατηγείο τους, τη Βίλα Αμαλίας».

«Για ένα μπορούν οι υπερασπιστές της ανομίας να είναι βέβαιοι: ‘Ότι η τρομοκρατία, σαφώς και δεν θα περάσει», κατέληξε.

Ανταπαντώντας, η Κουμουνδούρου ευχήθηκε «να φέρει ο Άγιος Βασίλης λίγη περισσότερη σοβαρότητα και έμπνευση στα Γραφεία Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που θεωρούν ότι με εμφυλιοπολεμικού κλίματος ανακοινώσεις θα κατορθώσουν να ξεχάσει η κοινωνία έστω και λίγο τις συνέπειες της μνημονιακής βαρβαρότητας, καθώς και να κρύψουν την κοινωνική τους απομόνωση».

Στο μεταξύ, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών αναμένεται να οδηγηθούν οκτώ άτομα και συγκεκριμένα έξι Έλληνες και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν στο πλαίσιο της χθεσινής επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου