Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Διαμαρτυρία ομογενών στον Σαμαρά για τα ελληνικά σχολεία

Φωτογραφία για Διαμαρτυρία ομογενών στον Σαμαρά για τα ελληνικά σχολεία (Βίντεο)
 Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να εξασφάλισε τα εύσημα από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με... συγκεντρωμένους Έλληνες της περιοχής. Κατά την άφιξη του πρωθυπουργού στο Παλάτι του Πρίγκιπα Καρόλου, ο οποίος, όπως εξήγησε ο κ. Ζεεχόφερ ήταν θείος του Βασιλιά Όθωνα, μικρός αριθμός Ελλήνωντης περιοχής διαμαρτυρήθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό Λύκειο του Μονάχου, λόγω έλλειψης καθηγητών.
Στόχος των ομογενών του Μονάχου έγινε ο Έλληνας
Πρωθυπουργός τον οποίο περίμεναν για να διαμαρτυρηθούν για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η υποβάθμιση της εκπαίδευσης ήταν το βασικό ζήτημα που επικεντρώθηκαν φωνάζοντας για τις ελλείψεις καθηγητών στα Λύκεια.
"Τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία! Κύριε Σαμαρά, τα παιδιά μας δεν έχουν σχολεία εδώ και τρεις μήνες" ακούγεται να φωνάζει ένας άνδρας, λίγο αφού ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς έχει φτάσει στο παλάτι του πρίγκιπα Καρόλου, όπου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Χορστ Ζεεχόφερ.
Κάποια στιγμή, ο πρωθυπουργός φαίνεται να γυρίζει το κεφάλι του προς την πλευρά που είναι συγκεντρωμένοι οι ομογενείς. Κοιτά προς το μέρος τους και στη συνέχεια γυρίζει ξανά και ακολουθεί τον Βαυαρό ομόλογό του στο εσωτερικό του παλατιού για τη συνάντησή τους, που κράτησε περισσότερο από δυο ώρες.
"Δεν τους ενδιαφέρει" ακούγεται να λέει κάποιος, καθώς οι δυο ηγέτες κατευθύνονται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου