Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Αλέξης, ο …εισαγόμενος


Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις του κάποτε cool Αλέξη, βρέθηκαν στο επίκεντρο των κουτσομπολιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένας επαναστάτης του 21ου αιώνα δεν ντύνεται με ντουλαμάδες και χιαστί φυσεκλίκια, αλλά με Ralph Lauren, Timberland και Burberry’s.
Καταδεικνύει έτσι, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, την ένδεια της ελληνικής παραγωγής ειδών ένδυσης.
Ως πρωθυπουργός όμως θα φροντίσει οι ανωτέρω μάρκες να είναι προσιτές σε όλο τον κόσμο.
Και 300 χιλιάρικα (σε δραχμές) να  έχει το υποκάμισο, θα έχει τυπώσει τόσο χρήμα, που θα επαρκεί
για όλους.
Τα γένια δεν κάνουν τον παπά ασφαλώς, αλλά η αριστερά με αστικές συνήθειες προκαλεί τα βιτριολικά σχόλια των Συριζαίων που δεν επιθυμούν να γίνουν ΠΑΣΟΚ σε άλλη συσκευασία. Με ρητορική που θα εξάπτει το συναίσθημα των αριστερογενών, αλλά ενδυματολογικές πρακτικές λαϊφστυλάτες και σοσιαλδημοκρατικές. Φοβούνται μάλιστα ότι σε τελική ανάλυση δεν προσχώρησαν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι οι “πράσινοι” βρήκαν νέο «μαγαζί» για να εκφραστούν.
Στη συνέχεια,  για να μην ξεχνάμε και την  ταξική πάλη μπορείτε να διαβάσετε  για τα “Sweatshops” που  κάνουν την παραγωγή για τα μεγάλα ονόματα της μόδας και του lifestyle: http://www.guardian.co.uk/global-development/poverty-
Η Ralph Lauren συμπεριλαμβάνεται σε αυτές τις μάρκες… όπως και οι Timberland και Burberry’s που τα φορά αρκετά συχνά ο Mr. Alex Tsipras….
Αχ αυτοί οι αμερικανοθρεμένοι αριστεροί (με ή χωρίς χωρίς εισαγωγικά η λέξη “αμερικανοθρεμένοι”)…
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου