Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Αποτελέσματα εκλογών για ΔΣ ΕΛΜΕ Δράμας

 

Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε.Ν. Δράμας 


            Η ΔΑΚΕ εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που την στήριξαν.
Αποτελέσματα των εκλογών

Συνδιασμοί
Ψηφοδέλτια
Έδρες
Δ.Α.Κ.Ε. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε.  
202
3
ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ :                  
202
3
ANEΞΑΡΤΗΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ
111
1
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:
80
-
    
Από τη Δημοκρατική Παράταξη της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. εκλέγονται οι: Ευμοιρίδης Κωνσταντίνος, Λογοθέτου Σοφία & Αρναούτης Ιωάννης.
           Η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους που την ανέδειξαν για ακόμη
μια φορά πρώτη Δύναμη δείχνοντας εμπιστοσύνη στους αγώνες της για Αξιοκρατία και Διαφάνεια στην Παιδεία και υπόσχεται ότι θα είναι δίπλα στους εκπαιδευτικούς υποστηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους.  
       Μέσα από ξεκάθαρες θέσεις, διάλογο, συνεργασία και ήπιους τόνους που δεν προσβάλουν τον εκπαιδευτικό μας χώρο αλλά και δεν χαρίζουν τίποτα, η Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Ν. Δράμας υπόσχεται πως θα συνεχίσει να μάχεται και να διεκδικεί ό,τι συμφέρει τον εκπαιδευτικό και την εκπαίδευση.
Πιστοί στις αρχές μας, με συνέπεια και ήθος θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την αναβάθμιση του Δημόσιου  Σχολείου  και του ρόλου του καθηγητή. Δεν κάνουμε πολιτική μέσω του συνδικαλισμού, ούτε ονειρευόμαστε αυτοδιαχειρίσεις και ταξικούς αγώνες. Σεβόμαστε και επιζητούμε την αντίθετη άποψη αλλά δεν θα ανεχτούμε τις δυναμικές μειοψηφίες να εμφανίζονται σαν  τιμητές των πάντων.
Η συμμετοχή των συναδέλφων στις διαδικασίες, η σύνθεση των απόψεων  και η συλλογικότητα είναι το ζητούμενο σήμερα, για να αποκρούσουμε την επίθεση την οποία δεχόμαστε σαν Λειτουργοί της Εκπαίδευσης και  σαν φορολογούμενοι πολίτες. Για ένα καλύτερο αύριο για μάς και τα παιδιά  του Ελληνικού λαού.
       Από τη Συντονιστική Επιτροπή της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Ν. Δράμας

       Η Πρόεδρος                                                               Ο Γεν. Γραμματέας


Αθανασιάδου Δέσποινα                                                 Αρναούτης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου