Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

"Θα κάνουμε ήρωες τα στελέχη της Χρυσής Αυγής αν τους θέσουμε εκτός νόμου"

 Ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν συμφωνεί με την ιδέα να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου γιατί πιστεύει ότι έτσι τα στελέχη της «θα γίνουν ήρωες» και αναζητά άλλους τρόπους αντιμετώπισης της "νεοναζιστικής" απειλής όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα μέσα που αναπαράγουν την είδηση αυτή.  
 Σύμφωνα με πληροφορίες ο...
Πρωθυπουργός δεν συμφωνεί με την πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος ετοιμάζεται να καταθέσει προτάσεις τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου για να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής.  
 Αντίθετος με την πρόταση φέρεται να είναι και ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος πιστεύει ότι είναι δύσκολο για να ένα κόμμα να τεθεί εκτός νόμου, αφού δεν προβλέπεται από το Σύνταγμα. Η ΔΗΜΑΡ εξετάζει επίσης τρόπους να μη φθάσει η Χρυσή Αυγή ως τις επόμενες εκλογές και αναζητά τρόπους, εντός του πλαισίου του Συντάγματος, να αντιμετωπιστεί το ακροδεξιό κόμμα.  
 Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του λέει προς πάσα κατεύθυνση ότι θα προβεί στην άμεση ίδρυση νέου κόμματος αν καρποφορήσει η προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ να τεθεί εκτός νόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου