Πρόκειται για ένα ξεχωριστό “Ζαχαρωτό Χωριό”, για τη δημιουργία του
οποίου χρειάστηκαν 200 κιλά ζάχαρη, 750 ασπράδια αυγών, 4 κιλά κακάο, 5
κιλά κόρν φλάουρ και αμέτρητα μπισκότα.
Το χριστουγεννιάτικο σκηνικό συμπληρώνεται από κεραμικά ανθρωπάκια,
δέντρα και έλκηθρα που αγοράστηκαν από την ‘Ελβετία. Ο σεφ, Στέφανος
Σταμίδης, εργάστηκε σκληρά επί 15 ημέρες προκειμένου το ζαχαρωτό χωριό,
το οποίο “κλέβει” τις εντυπώσεις των επισκεπτών, να είναι έτοιμο πριν
τις γιορτές των Χριστουγέννων και να στολίσει το χώρο υποδοχής του
ξενοδοχείου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου