Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης στους Η/Υ για πολύτεκνους

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης, (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.) υλοποιεί διάφορα προγράμματα που κύριο στόχο έχουν την στήριξη του δημότη. Στα πλαίσια αυτά και ενεργώντας για την περαιτέρω ανάπτυξη και εμπέδωση της φιλοσοφίας του κοινωνικού κράτους και παράλληλα συναισθανόμενοι τις μεγάλες ανάγκες στήριξης της πολύτεκνης οικογένειας στις πολύ δύσκολες μέρες που βιώνουμε με την οικονομική κρίση να πλήττει καθημερινά όλο και περισσότερες οικογένειες, αποφασίσαμε να παρέχουμε δωρεάν 12 θέσεις εκπαιδευόμενων στους Η/Υ, στα μέλη
των πολύτεκνων οικογενειών.
Η συγκεκριμένη παροχή περιλαμβάνει την δωρεάν παρακολούθηση των μαθημάτων για τις τρεις (3) βασικές ενότητες (WORD-EXCEL-INTERNET), τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης (ACTA) και το απαιτούμενο εκπαιδευτικό υλικό.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής στην έδρα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.). Σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει εκείνον της προσφοράς, θα γίνει κλήρωση στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 19-12-2012 στις 18:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Απαραίτητο δικαιολογητικό για την δωρεάν συμμετοχή είναι το αποδεικτικό πολυτεκνικής ιδιότητας. (πιστοποιητικό πολυτέκνων). Παρακαλούμε γνωστοποιήστε την ανωτέρω προσφορά στα Μέλη του Συλλόγου σας.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΚΑΘΙΔΟΥ
Τηλ.Επικοινωνίας: 2310 313-414/ 2310 317-144/ 2310 317-393
Πληροφορίες: Φρόσω Πασχάλη και Αναστασία Παπαδοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου